Princeza i princ od Walesa prisustvovali su proslavi 10. godišnjice rada humanitarne organizacije Coach Core koja je prije osamostaljenja svoj rad započela pod okriljem Kraljevske zaklade. Proslava se održala u sportskom centru Copper Box Arena.

Galerija Catherine Middleton na proslavi 10. godišnjice rada organizacije Coach Core Catherine Middleton u vintage sakou modne kuće Chanel Catherine Middleton na proslavi 10. godišnjice rada organizacije Coach Core +2 Vintage sako modne kuće Chanel iz 1995.

Organizacija je fokusirana na rad s mladima kojima pruža razne oblike praksi i osposobljavanja za zanimanje sportskog trenera.

Catherine Middleton na proslavi 10. godišnjice rada organizacije Coach Core Catherine Middleton na proslavi 10. godišnjice rada organizacije Coach Core (Foto: Profimedia)

Osiguravanjem dobrih trenera približavamo sport djeci, pružamo im dobre uzore i ujedno pomažemo mladim ljudima da nađu zaposlenje, a to je nevjerojatno, kazao je gimnastičar Max Whitlock, šesterostruki osvajač olimpijske medalje i jedan od ambasadora organizacije koji su također sudjelovali na proslavi.

Catherine Middleton na proslavi 10. godišnjice rada organizacije Coach Core Catherine Middleton na proslavi 10. godišnjice rada organizacije Coach Core (Foto: Profimedia)

Nakon razgovora s voditeljima Coach Corea i štićenicima, Catherine i William okušali su se i u sportskim aktivnostima. Iako princeza u ovakvim prigodama obično bira malo ležernije odjevne kombinacije u sportskom duhu, s obzirom na veliku obljetnicu ipak se odlučila za elegantnije komade.

Catherine Middleton: Rasprodani sako iz Zare čija se vrlo slična verzija opet može kupiti Catherine Middleton Catherine Middleton u crvenom sakou iz Zare koji je već nosila Vrlo sličan sako iz Zare kakav nosi Catherine Middleton (449,90 kn) - 2 +1 Vrlo sličan sako iz Zare kakav nosi Catherine Middleton (449,90 kn) - 1

Uz klasične crne hlače Rolanda Moureta nosila je crni top i sako modne kuće Chanel u plavoj boji. U pitanju je vintage model iz 1995. godine napravljen od buklea.

Vintage sako modne kuće Chanel iz 1995. Vintage sako modne kuće Chanel iz 1995. (Foto: Farfetch)

Chanelov sako jedan je od najpoželjnijih odjevnih komada na svijetu. Njihove jaknice od tvida i buklea imaju kultni status među ljubiteljicama bezvremenske elegancije.

Umjesto modela iz nove kolekcije, Catherine je posegnula za vintage varijantom starom 27 godina i pritom dokazala je kvalitetni odjevni komadi uistinu traju vječno.

Catherine Middleton u vintage sakou modne kuće Chanel Catherine Middleton u vintage sakou modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju