Ni Jelena Rozga nije propustila predstavljanje nove kolekcije brenda H&M pod nazivom "Innovation Circular Design Story", koje se održalo u LEXART Skladištu kulture, izložbenom prostoru Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža.

Kolekcija koja obuhvaća žensku i mušku odjeću te modne dodatke rezultat je suradnje stilista Ibrahima Kamare i dizajnerskog tima H&M-a.

Komade iz nove kolekcije na zagrebačkom predstavljanju nosila je i Jelena Rozga. Lijepa pjevačica odlučila se za efektno odijelo sastavljeno od predimenzioniranog cut-out blejzera, prsluka i hlača.

S obzirom na to da su odjevni komadi u ovoj kombinaciji bili poprilično neutralni kada je u pitanju boja, Jelena je svoje izdanje odlučila razigrati salonkama.

  Slika nije dostupna Leonarda Lončar: Haljina iz H&M-a za teatralno izdanje dostojno crvenog tepiha

Nosila je je obožavane salonke Hangisi legendarnog dizajnera Manola Blahnika, i to model presvučen satenom, kojim je Faca zaprosio Carrie Bradshaw u prvom filmskom nastavku Seksa i grada.

Prema Blahnikovim riječima, ovaj je model inspiriran Napoleonom I. te Josephinom i Paulinom Bonaparte.

Uvijek sam imao afinitet prema blještavim dodacima i zato smo napravili seriju cipela ukrašenih s predivnom kopčom koju sam pronašao u Italiji, objasnio je dizajner, koji je model Hangisi lansirao u svojoj kolekciji za proljeće/ljeto 2008. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju