Tražite li inspiraciju za blagdansko uređenje doma, svakako razgledajte ovu kućicu punu bjeline i svjetlucavosti u kojoj Božić kao da nikada ne prolazi.

 

U kontrastu s tmurnim vremenom tipičnim za to područje, u skandinavskom stilu uređenja interijera obilje je bjeline i svjetlosti. Upravo takva je i predivna kućica koja se nalazi negdje u Švedskoj, prava zimska oazica u kojoj se tako lako osjećati kao kod kuće.

Šveđani su vrhunski artisti u dizajniranju kućica za odmor s neodoljivim, toplim interijerima koji "zovu" na uživanje i relaksaciju. Ova kućica s ugođajem vječnog Božića može biti divna inspiracija za blagdansko dekoriranje vlastita četiri zida.

Slika nije dostupna Jelka jednorog: Ukras za vrh bora koji će "kupiti" i one koje odolijevaju mitskom biću

Idilična kućica puna svjetlosti i topline - 8 Puna svjetlosti i topline: Romantična kućica u koju bismo se lako zaljubili

Prepoznatljivo za skandinavski minimalistički stil, akcent je na svjetlucavim i zelenim detaljima koji se vrlo lako "kopira", a nas je posebno osvojilo stajaće ogledalo ukrašeno lampicama. Baš kao iz neke zimske bajke, zar ne?


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju