Na Festivalskom trgu kod Narodnog pozorišta u Sarajevu je svečano otvoreno jubilarno 25. izdanje Sarajevo film festivala.

Galerija Lejla Filipović Tarik i Lejla Filipović na otvaranju 25. Sarajevo film festivala Lejla Filipović +0 Tarik i Lejla Filipović

Najvažniji i najpopularniji festival u regiji započeo je premijerom filma "Sin" redateljice Ines Tanović. Mnoge poznate osobe nisu željele propustiti ovu svečanu prigodu, a među njima su bili Tarik i Lejla Filipović.

Iako je glumac odabrao vrlo živopisnu i efektnu kombinaciju, u potpunosti ga je zasjenila njegova predivna supruga.

Lejla je na otvaranje došla u haljini poznatog bosanskog modnog brenda Kaftan Studio. Izgledala je sjajno u voluminoznoj toaleti cvjetnog uzorka s volanima koju je nadopunila samo jednostavnom i decentnom malom ručnom torbicom.

U ovakvim prigodama Lejla nikada ne razočara pa je tako dominirala na sarajevskom crvenom tepihu, a u ovom izdanju spremna je i za onaj oskarovski.

Tarik i Lejla Filipović na otvaranju 25. Sarajevo film festivala Tarik i Lejla Filipović na otvaranju 25. Sarajevo film festivala (Foto: Armin Durgut/PIXSELL)

RAZGLEDAJTE I VJENČANICE BRENDA KAFTAN STUDIO:

"Kaftan studio" vjenčanice: 15 romantičnih modela koji se mogu nositi i nakon vjenčanja Bridal kolekcija Kaftan studija - 14 Bridal kolekcija Kaftan studija - 1 Bridal kolekcija Kaftan studija - 2 +11 Bridal kolekcija Kaftan studija - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju