Španjolska kraljevska obitelj sudjelovala je na proslavi blagdana svetog Jakova, zaštitnika Španjolske, u katedrali u Santiago de Composteli. Kraljica Letizia i njezine kćeri izgledale su predivno u haljinama jarkih boja, a društvo im je pravio i kralj Felipe.

Galerija Kraljica Letizia i kćeri - 6 Kraljica Letizia i kćeri - 5 Kraljica Letizia i kćeri - 2 +2 Kraljica Letizia i kćeri - 3

Šetajući Santiago de Compostelom dvije mlade princeze pokazale su još jednom da jabuka ne pada daleko od stabla i da, kada je u pitanju stil, slijede majčine stope. Kraljica Letizia se, podsjetimo, redovito nalazi na popisima najbolje odjevenih princeza i kraljica na svijetu.

Kraljica Letizia i kćeri - 2 Kraljica Letizia i kćeri (Foto: Profimedia)

Za ovu prigodu ona je odjenula haljinu modnog brenda "Vogana" u narančastoj boji. Midi haljina kratkih rukava ima efektne nabore na gornjem dijelu, a kraljica ju je uparila sa smeđom torbicom brenda Carolina Herrera i salonkama s otvorenom petom od brušene kože u istoj boji i istog modnog brenda.

Fanovi kraljevske obitelji njezino izdanje su proglasili besprijekornim. Složili su se i da su njezine kćeri pokazale eleganciju i jednostavnost.

Kraljica Letizia i kćeri - 4 Kraljevska obitelj sudjelovala je na proslavi blagdana svetog Jakova (Foto: Profimedia)

Mlada princeza Sofia nosila je svijetloplavu haljinu u kombinaciji s ravnim balerinkama, dok je njezina starija sestra Leonor za ovu prigodu odjenula crveno-rozu haljinu brenda Cayro koja košta 89,90 eura (675,78 kn), ali je trenutno rasprodana.

Princeze Leonor i Sofia Princeze Leonor i Sofia: Sandale koje i njihova majka, kraljica Letizia, obožava nositi uz haljine

Kraljica Letizia na konferenciji Koliko ih ima?! Obožavane sandale od kojih kraljica Letizia ne odustaje

Haljinu je španjolska prijestolonasljednica uparila s bež salonkama s petom visokom nekoliko centimetara.

Kraljica Letizia i kćeri - 5 Kraljica Letizia i kćeri u besprijekornom izdanju (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju