Nakon kraćeg odsustva zbog bolesti kraljica Letizia vratila se kraljevskim obvezama. Nakon povratka s bolovanja uputila se na konferenciju u organizaciji Španjolskog udruženja novinara i udruge A La Par, posvećene radu s osobama s invaliditetom i intelektualnim poteškoćama.

Galerija Kraljica Letizia na konferenciji Nove espadrile kraljice Letizije Kraljica Letizia na konferenciji +2 Kraljica Letizia u espadrilama s platformom

Na konferenciji održanoj na madridskom stadionu Vallehermoso analizirao se pristup medija izvještavanju o osobama s invaliditetom, a prisustvovali su joj i španjolski paraolimpijci, koji su između brojnih događanja održali i kratki trening.

Kraljica Letizia na konferenciji Kraljica Letizia na konferenciji (Foto: Guliver Images)

Kako izgledaju njihove pripreme za sportska natjecanja, sa zanimanjem je pratila i Letizia. S obzirom na to da je priroda ovog događanja bila i poslovna i sportska, kraljica je mudro odabrala svestranu odjevnu kombinaciju koja se lako prilagodila prigodi.

Kraljica Letizia na konferenciji Kraljica Letizia na konferenciji (Foto: Profimedia)

Odjenula je udobno odijelo od lana u svijetloplavoj boji koje potpisuje Adolfo Dominguez. Uz odijelo iz kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine, koje je već nosila, odabrala je jednostavnu bijelu bluzu i nove sandale.

Nove espadrile kraljice Letizije Nove espadrile kraljice Letizije (Foto: Profimedia)

Među poznatim damama gotovo da ne postoji veća obožavateljica espadrila s platformom od španjolske kraljice. S prvim danima ljeta one se uvuku u njezine odjevne kombinacije i ne nestaju sve do jeseni. Gotovo da nema prigode u kojima ih nije nosila, a u svojoj garderobi ima mnoštvo različitih modela koje je nemoguće pobrojiti.

Kraljica Letizia u espadrilama s platformom Kraljica Letizia u espadrilama s platformom (Foto: Profimedia/Guliver Images)

Ovaj put odlučila se model u bež nijansi s potpisom brenda Unisa iz njihove nove ljetne kolekcije. Espadrile imaju platformu visine dva centimetra prekrivenu pletenom jutom s potpeticom od 7,5 centimetra. Potplat je dodatno nadograđen gumom i zaštitom od klizanja.

Espadrile Unisa, 89,90 eura (675 kn) Espadrile Unisa, 89,90 eura (675 kn) (Foto: Unisa)

Letizijina kolekcija espadrila sada je veća za još jedan neutralan i svestran model, koji će sigurno iznositi, baš kao i sve ostale koje je dosad pokazala u javnosti.

Kraljica Letizia u espadrilama s platformom Kraljica Letizia u espadrilama s platformom (Foto: Profimedia/Guliver Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju