Stilistica i modna blogerica Barbara Repe, poznata po svom eklektičnom stilu, otkriva čega se u posljednje vrijeme, osim visokih potpetica i prugastih majica, ne bi mogla odreći

Stilistica i modna blogerica Barbara Repe, poznata po svom eklektičnom stilu, u kojem većinom vladaju zanimljivi uzorci i uspješno spajanje nespojivog, otkriva čega se u posljednje vrijeme, osim visokih potpetica i prugastih majica, ne bi mogla odreći.

Barbara živi modu, odnosno radi posao o kojem je sanjala još kao djevojčica. Na blogerskoj sceni je već više od šest godina, a dojam na modnoj sceni ostavila je suradnjom s najpoznatijim hrvatskim dizajnerima. U ormaru jedne od najpoznatijih i svakako najdugovječnijih blogerica vlada, kako kaže, kaos uzoraka i tekstura.

Od dizajnerskih komada do vintage odjevnih predmeta kupljenih na zagrebačkom Hreliću, Barbara Repe ne može se lako odlučiti za najdraži komad, no u jedno je sigurna- najradije odjeću kombinira s potpeticama kojih se ne bih mogla tek tako odreći. Odnedavno se u njezinom životu pojavila još jedna stvar bez koje ne može- Tefal visokotlačna postaja.

'Neke stvari se ne moraju glačati i postoje prave strategije kako osušiti određene komade odjeće, ali za lepršave haljine to jednostavno ne vrijedi jer se vidi ako nije ispeglana'.

'Pritisak pare od 6,5 bara je fantastičan i brzo izravna svaki nabor. Parna postaja je brza, efikasna i jednostavna za rukovanje.', kaže Barbara o svojoj novoj 'asistentici' i nastavlja: 'Neke stvari se ne moraju glačati i postoje prave strategije kako osušiti određene komade odjeće, ali za lepršave haljine to jednostavno ne vrijedi jer se vidi ako nije ispeglana'.

Svaki dan novi je modni izazov za mladu blogericu koja nerijetko više pažnje poklanja dnevnim outfitima nego onim večernjima, a uredna i ispeglana odjeća daje joj isti osjećaj kao i potpetice; odjeća bolje stoji, držanje je ispravno, a i daju naglasak svakom outfitu.

Bez obzira na posebnu pažnju koju poklanja svim svojim odjevnim predmetima priznaje da joj se tu i tamo potkrade koja nezgoda. 'Od zalutalih crvenih čarapa koje su obojale odjeću u nježno rozu pa sve do muka pri glačanju košulja. Nikad ne reci nikad jer nezgode će se i dalje tu i tamo, nadam se rijetko, događati.', kaže Barbara.

S obzirom da uvijek negdje žuri glačanje odjeće s visokotlačnom postajom štedi joj vrijeme jer se zagrije za dvije minute, a uspješno glača sve vrste materijala, čak i dok vise na vješalici. Barbara kaže da je cura od trapera pa joj je bitno da takve tvrđe materijale može u trenu izravnati netom prije izlaska iz kuće.



Ušteđene sate ili minute Barbara sada može iskoristiti za druženje s dečkom i s prijateljicama, što priznaje da najradije čini, ili smišljanje novih zanimljivih outfita u kojima će uživati mnogobrojni obožavatelji njezinog bloga pod imenom Ar-Ar.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju