Konstituiran je 10. saziv Hrvatskog sabora. S obzirom na to da je ovo prva sjednica novog saziva, zastupnice i zastupnici stigli su na Trg Sv. Marka u malo svečanijim odjevnim kombinacijama.

Sabornica je uvijek mjesto na kojem, po pitanju mode, vlada poslovna elegancija, a među zastupnicama koje se uvijek istaknu zahvaljujući svom stilu odijevanja nalazi se i Sabina Glasovac.

Zastupnica SDP-a za ovu prigodu odjenula je odjevne komade u svijetlim nijansama. Ono što je crna boja u hladnim mjesecima, to su bež nijanse tijekom ljetnog razdoblja. Upravo njima u toplim danima zamjenjujemo crnu kao apsolutnu kraljicu neutralnih nijansi.

S obzirom na to da se ljeto tradicionalno smatra sezonom svjetlijih boja, na mjesto crne tada stupaju obožavane bež nijanse.

Sabina Glasovac danas je pokazala da bež kombinacija nije ništa manje elegantna od crne. Odlučila se za plisiranu kratku suknju koju je kombinirala s bluzom i sakoom, a nosila je i štikle u gotovo identičnoj nijansi.

Kombinaciju je zaokružila nezaobilaznim modnim dodatkom – poslovnom torbom u maslinastoj nijansi zelene boje koja se sjajno uklopila u ovo izdanje.

U galeriji pogledajte kakve je odjevne kombinacije Sabina Glasovac nosila u prethodnom sazivu Hrvatskog sabora.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju