Konstituiran je 10. saziv Hrvatskog sabora. S obzirom na to da je ovo prva sjednica novog saziva, zastupnice i zastupnici stigli su na Trg Sv. Marka u malo svečanijim odjevnim kombinacijama.

Galerija Sabina Glasovac Sabina Glasovac u bež kombinaciji Sabina Glasovac +9 Sabina Glasovac

Sabornica je uvijek mjesto na kojem, po pitanju mode, vlada poslovna elegancija, a među zastupnicama koje se uvijek istaknu zahvaljujući svom stilu odijevanja nalazi se i Sabina Glasovac.

Zastupnica SDP-a za ovu prigodu odjenula je odjevne komade u svijetlim nijansama. Ono što je crna boja u hladnim mjesecima, to su bež nijanse tijekom ljetnog razdoblja. Upravo njima u toplim danima zamjenjujemo crnu kao apsolutnu kraljicu neutralnih nijansi.

S obzirom na to da se ljeto tradicionalno smatra sezonom svjetlijih boja, na mjesto crne tada stupaju obožavane bež nijanse.

Sabina Glasovac u bež kombinaciji Sabina Glasovac u bež kombinaciji (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

Sabina Glasovac danas je pokazala da bež kombinacija nije ništa manje elegantna od crne. Odlučila se za plisiranu kratku suknju koju je kombinirala s bluzom i sakoom, a nosila je i štikle u gotovo identičnoj nijansi.

Kombinaciju je zaokružila nezaobilaznim modnim dodatkom – poslovnom torbom u maslinastoj nijansi zelene boje koja se sjajno uklopila u ovo izdanje.

U galeriji pogledajte kakve je odjevne kombinacije Sabina Glasovac nosila u prethodnom sazivu Hrvatskog sabora.

Sabina Glasovac Sabina Glasovac (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju