Ovo je vježba za sve one koji u nekoliko jednostavnih pokreta žele učvrstiti trbušne mišiće i učiniti trup utegnutim. Vježba topi kalorije kao od šale pa ćete uz malo upornosti dovesti svoje tijelo u top-formu.

Ako još niste, i dalje se stignete priključiti u naš Fit izazov. Za ovu vježbu ne trebaju vam nikakvi rekviziti osim prostirke i dobre volje, pa je pokrenuti se lakše nego ikad. U ovom 21-dnevnom izazovu pokušat ćemo stvoriti trajne zdrave navike, a u pravilnoj izvedbi vježbi nam pomaže naša trenerica Nina.

Danas vam donosimo idealnu vježbu za čvrste trbušne mišiće uz koje će nam crop top biti glavni modni dodatak za tople ljetne dane koji se približavaju. Ljeto je odmah iza ugla i zato se pridružite našem Fit izazovu kako biste se ove sezone osjećali i izgledali sjajno.

VJEŽBA – RAMPA TRBUŠNJACI

Vježba Rampa trbušnjaci Vježba Rampa trbušnjaci Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac

Za početak lezite na leđa, odručite obje ruke u visini ramena i položite ih na prostirku kako bi vam bile oslonac za ravnotežu dok izvodite vježbu. Nakon toga ispružite noge u zrak te ih spojenih stopala i što sporije uzdahom spuštajte, a izdahom vraćajte u početnu poziciju. Neka vam leđa cijelo vrijeme budu ravna i uz prostirku. Vježbu izvodite 45 sekundi uz naizmjenično mijenjanje strana.

Vježba Rampa trbušnjaci Vježba Rampa trbušnjaci Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac

Priključite se našem Fit izazovu i tijekom ovih 21 dana usvojite dobre navike i učinite korak prema zdravijem načinu života.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju