Vrijeme provedeno s prijateljicama pozitivno utječe na naše zdravlje i sreću. Izdvojite jedan od nadolazećih vikenda i otputujte nekamo sa svojim curama. Recept je to uz ćete napuniti energiju velikom brzinom.

  Galerija BOROTALCO Soft BOROTALCO Soft BOROTALCO Soft +2 BOROTALCO Soft

Svakoj od nas povremeno je potreban bijeg od svakodnevice kako bismo se opustile, a za dobru zabavu tu su prijateljice. Vikend s njima prava je antistres terapija bilo da ste se odlučile za opušten odmor, aktivan ili nešto u sredini. Stoga izdvojite vrijeme i učinite odličnu stvar za svoje zdravlje i sreću.

Kako biste putovanje s prijateljicama učinili još posebnijim, pripremite malo iznenađenje u vidu goodie baga, vrećice ili kozmetičke torbice u koju ćete ubaciti sitnice za put i u kojima ćete moći uživati zajedno. To mogu biti maske za lice, ulje za kosu ili zaštita od sunca. Neka se među sitnicama nađe i dezodorans koji će se svidjeti svim vašim prijateljicama. Uz Borotalco Soft nećete pogriješiti jer osim što ima inovativnu trostruku zaštitu Active Crystal Talc™, mirisat ćete kao infuzija cvjetnih nota s đurđicama. S tim nježnim i puderastim oblakom oko sebe možete se osjećati samopouzdano kako biste uživale u zajedničkim trenucima, jer život zaista miriše bolje u kontaktu s drugima.

BOROTALCO Soft BOROTALCO Soft Foto: Borotalco

Dok razmišljate imate li u svom rasporedu vremena za vikend-putovanje, mi vam donosimo ideje uz koje ćemo vas još lakše uvjeriti da je vrijeme za vikend s prijateljicama.

1. Opušteno u wellnessu

Za sve vas kojima osim razonode treba pravo opuštanje i njega tijela wellness je odabir od kojeg ćete imati najviše dobrobiti. Saune su najbolji način za rješavanje toksina u tijelu, dok masaže pozitivno djeluju na psihičko i fizičko zdravlje te podižu energiju, a tu su i bazeni. Uz sve ove opcije imat ćete dovoljno vremena da se posvetite sebi, ali i za kvalitetno druženje s prijateljicama. Tretmani opuštanja obično nisu na listi prioriteta, pa je vikend proveden u wellness-centru odlična ideja za spajanje svih aktivnosti koje hrane dušu i tijelo. Nakon relaksirajućih dnevnih aktivnosti večernji razgovori do dugo u noć su zagarantirani.

2. S namjerom u gradsku vrevu

Vikend-putovanja do europskih prijestolnica nikad nisu bila jednostavnija. Ako vi i vaše prijateljice volite istraživati nova mjesta, isprobavati nove okuse i obilaziti razne turističke atrakcije te pritom uživati u zajedničkom društvu, ovo je vikend kao skrojen po vašoj mjeri. Proljeće je idealno doba za istraživanje novih destinacija jer još nije toliko vruće, a ako vas kiša i ulovi, druženje možete nastaviti u obližnjem kafiću ili restoranu. Na ovakvim se putovanjima uz prijateljice dnevni cilj od deset tisuća koraka lako savlada, a uz suputnika kao što je Borotalco dezodorans s talkom, koji ima upijajuće svojstvo te osvježavajuće i baršunasto djelovanje na kožu, bezbrižno možete uživati i zagrliti život punim plućima.

BOROTALCO Soft BOROTALCO Soft Foto: Borotalco

3. Uživanje u netaknutoj prirodi

Iznajmite kuću na osami i uživajte u druženju bez ikakvog opterećenja. Ovo je idealna opcija za sve one koji ne vole puno planirati i žele se prepustiti trenutku. Druženje s prijateljima povećava proizvodnju oksitocina, hormona ljubavi koji tijelo luči kada smo sretni. Upravo su zato razgovori uz finu hranu i piće dovoljna aktivnost za opušteni vikend, no ako poželite izaći iz smještaja, krenite u istraživanje obližnjih rijeka, šuma i brežuljka, posjetite konobu ili svratite do lokalnog OPG-a. Nakon vikend-izleta u prirodu s prijateljicama nesumnjivo ćete se vratiti kući puni energije, spremni zagrliti život i dočekati sve svakodnevne izazove s lakoćom.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Borotalco po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju