Bijele bluze i košulje svrevremenski su odjevni komad koji nikad ne izlazi iz mode. One su fleksibilne i nosive u raznim prigodama, od onih dnevnih do večernjih.

Galerija Košulja s velikom mašnom, 34,99 eura Košulja je stvorena za privlačenje pogleda Bijela košulja s velikom mašnom - 3 +2 Košulja s mašnom u crnoj boji, 34,99 eura

Bijele bluze i košulje izgledaju jednako sjajno u kombinaciji s trapericama i suknjama. Odličan su dodatak poslovnim izdanjima, a spojene s finim hlačama ili suknjom postaju dio divnih svečanih kombinacija.

Popularnosti bijelih komada svjesne su i trgovine koje ih redovito imaju u svojoj ponudi. Ponekad se na njihovim policama nađu modeli toliko divni da ih moramo izdvojiti.

Košulja s velikom mašnom, 34,99 eura Košulja s velikom mašnom, 34,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Savršena bijela košulja našla se i u novoj kolekciji brenda H&M. Radi se o predimenzioniranoj košulji od pamuka s velikom mašnom oko vrata koja je čini komadom stvorenim za privlačenje pogleda.

Košulja je stvorena za privlačenje pogleda Košulja je stvorena za privlačenje pogleda (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Košulja ima klasično kopčanje sprijeda, spuštena ramena i duge, široke rukave. Dolazi u veličinama od XS do 4XL, a njezina cijena je 34,99 eura. U trenutku pisanja teksta na webshopu su nedostupne bile sve veličine osim M, L, i XL što znači da je košulja već osvojila brojne zaljubljenice u modu koje su je dodale u svoju garderobu.

Osim bijele postoji i crna verzija te divne košulje.

Crna verzija košulje Crna verzija košulje (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Za posao, kazalište i večernje provode: 20 modela košulja u kojima ćete biti sređeni tip-top Bijela košulja osnova je ženskog ormara s.Oliver košulja, 49,99 eura Reserved košulja, 29,99 eura +17 C&A košulja, 25,99 eura

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju