Odjeća u bijeloj boji savršena je za ljeto. Ne privlači sunce, pa se u njoj manje znojimo i nije nam tako vruće. Ne čudi stoga što je popularan izbor među damama svih generacija.

Galerija Bijele haljine najpopularniji su izbor u ljeto C&A haljina, 49,99 eura Fashion Nova haljina, 11 eura +12 Bershka haljina, 17,99 eura

Najpopularnija je ljetna haljina ona bijele boje, koja se sjajno kombinira uz sandale ravnih potplata, tenisice ili pak cipele na visoku potpeticu. Ako ste i vi ljubiteljica bijele haljine, birati možete među mnoštvom modela mini, midi i maksi kroja.

Podjednako su obožavane haljine s rukavima ili bez njih, kao i one s tankim naramenicama. Odabrati možete lepršave modele koje skrivaju ženstvenu siluetu ili one pripijene koje ju naglašavaju.

Mango haljina, 69,99 eura Mango haljina, 69,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Tijelo se najbolje osjeća u odjeći sašivenoj od prirodnih tkanina poput pamuka i lana, a u trgovinama se mogu pronaći i ugodne haljine od viskoze i različitih mješavina.

Modeli obuće koji će biti hit ovog ljeta (ako ljeto ikad dođe) Boss (Fashion & Friends), 249 EUR Ribarske sandale, Badura (CCC), 89,99 EUR Balerinke, Deichmann, 22,99 EUR +3 Sandale s metalik finišem, Tamaris (Rodea), 64,99 EUR

Od 16 eura: 10 modela tenisica koje vladaju hrvatskim ulicama u proljeće (i ljeto) Bijele tenisice hit su svakog proljeća i ljeta Sinsay tenisice, 19,99 eura Reserved tenisice, 22,99 eura +7 Deichmann tenisice, 29,99 eura

Kakve će se bijele haljine nositi ove godine i na hrvatskim ulicama? Zavirite u fotogaleriju na početku teksta i pronađite naš izbor 15 ljetnih favorita koji se mogu pronaći po cijeni od 11 do 79 eura.

H&M haljina, 30,99 eura H&M haljina, 30,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju