Iako ih sve više dama nosi cijelu godinu, bijele hlače posebno volimo tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

Galerija Pull&Bear, 25,99 eura Stradivarius, 25,99 eura Massimo Dutti, 79,95 eura +13 H&M, 35,99 eura

Jednostavno postoji neka neraskidiva veza između visokih temperatura i bijele odjeće. Hlače u bijeloj boji nisu iznimka. Dapače, one su model kojeg se mnoge žene ne odriču ni u najtoplijem dijelu godine.

H&M, 35,99 eura H&M, 35,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Bijele hlače imaju cijeli niz pluseva. Svestrane su, elegantne i nosive u raznim prigodama. U njima možete otići na posao, odraditi druženje s prijateljicama, ali i zablistati na nekom svečanom događanju.

Kupovina bijelih hlača u većini slučajeva se pokaže kao pun pogodak, a trgovine su već spremne za sve ljubiteljice bijele boje pa u svojoj ponudi imaju razne modele.

Zara, 25,95 eura Zara, 25,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Njih 15 izvojili smo u galeriji na početku teksta. Tu su lepršave hlače širokih nogavica, ali i hlače cigareta kroja. Na vama je samo da pronađete najbolju opciju za sebe i komad koji će se sigurno isplatiti imati u ormaru.

Od 13 eura: 13 modela savršenih hlača za posao i svečane prilike Hlače na crtu sjajan su izbor za posao, ali i svečane prilike Mango hlače, 59,99 eura Mohito hlače, 27,99 eura +10 H&M hlače, 20,99 eura

Model hlača koji ćete dodati u ormar ako želite da vam svi govore da izgledate baš elegantno Satenske hlače su odličan dodatak garderobi &OtherStories, 79 eura Arket, 89 eura +7 H&M, 29,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju