Postoje ti komadi iz garderobe koji s lakoćom pomažu u postizanju profinjenog i elegantnog izgleda, a istovremeno su udobni.

Galerija Satenske hlače su odličan dodatak garderobi &OtherStories, 79 eura Arket, 89 eura +7 H&M, 29,99 eura

Kada je u pitanju model hlača koji se uklapa u ovaj opis, modni znalci ističu da će u razdoblju pred nama veliki trend i nepogrešivi izbor biti njihove svilene, odnosno satenske verzije.

Jednako poput satenskih suknji, i ove hlače svakom izdanju donose dozu sofisticiranosti, ali i opuštenosti, odnosno ležernosti.

Elegantne hlače od satiniranih materijala svakako su komad koji proljetnu garderobu podiže na višu razinu.

Njihova je dodatna prednost ta što ih je uistinu lako kombinirati. Sakoi, lepršave bluze, obične pamučne majice... sve dolazi u obzir i sve izgleda sjajno. Ove su hlače svestranije nego što mislite.

Kada stigne ljeto, u kombinaciji sa sandalama i topom bez rukava osigurat će vam izdanje bez greške.

U svakom slučaju, ako ste u potrazi za hlačama koje će skupljati komplimente, ovo neka bude opcija o kojoj ćete razmisliti. Nekoliko potencijalnih modela izdvojili smo i u galeriji na početku teksta.

Šilterice su velik trend, a nose se čak i uz elegantne haljine Šilterice u street style kombinacijama s Tjedana mode - 1 Šilterice u street style kombinacijama s Tjedana mode - 2 Šilterice u street style kombinacijama s Tjedana mode - 3 +13 Šilterice u street style kombinacijama s Tjedana mode - 4

Već od sedam eura: 15 modela proljetnih hlača u kojima se osjećamo kao da nemamo ništa na sebi Hlače s elastičnim pojasom nose se ovog proljeća i na hrvatskim ulicama Bershka hlače, 25,99 eura Boohoo hlače, 17,79 eura +12 C&A hlače, 39,99 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju