Kada smo vas u jednoj nedavnoj anketi upitali tko je po vašem mišljenju najzgodniji srbijanski glumac, od 10 ponuđenih imena najviše glasova osvojio je Miloš Biković.

Nije to bilo tako veliko iznenađenje s obzirom na to da je i hrvatska publika dotad već dobro upoznala ovog 33-godišnjeg glumca koji je žene diljem regije oborio s nogu.

Na ovotjednoj zagrebačkoj premijeri njegovog novog filma Južni vetar: Ubrzanje okupile su se brojne obožavateljice, a neke su posebno za tu prigodu do Zagreba potegnule iz drugih gradova.

Miloš je vrlo popularno ime u regiji, ali već godinama gradi i uspješnu karijeru u Rusiji. Toliko uspješnu da je 2018. godine Vladimir Putin odlikovao glumca Puškinovom medaljom koja se dodjeljuje za zasluge na području kulture, obrazovanja, književnosti i umjetnosti te za očuvanje kulturnog nasljeđa.

Slika nije dostupna Markantni susjedi: 10 zgodnih srbijanskih glumaca za kojima luduju žene diljem regije

U veljači ove godine Putin je potpisao dekret kojim se Milošu dodjeljuje i rusko državljanstvo.

Više od 7 godina aktivno sudjelujem u kulturnom životu Rusije. Za mene je to blagoslov i izvor sreće. Zahvalan sam! Od prvog dana osjećam se prihvaćenim u svim sferama društva, a sada je to i službeno potpisano od strane predsjednika. Za mene je to velika čast! Nastavit ću raditi na zbližavanju naših naroda kroz kulturu, napisao je tada Miloš na svom službenom profilu na Instagramu.

Zavirite u našu galeriju i malo odmorite oči na jednom od najzgodnijih glumaca u našoj regiji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju