Istinski 2-u-1 proizvodi koji savršeno poljepšavaju oči, Eye Care Concealers pokrivaju i trajno korigiraju tamni izgled podočnjaka i potiču smanjivanje natečenosti.

Koža područja oko očiju najtanji je i najosjetljiviji dio lica. Sadrži vrlo malo žlijezda lojnica kao i vlakana kolagena i elastina. S 22 mišića koji su u neprestanom pokretu, ovo područje iznimno je aktivno i prvo na kojem se pokazuju znakovi starenja. Tada se mogu preuranjeno pojaviti znakovi umora.

Podočnjaci i natečenost izrazit su estetski problem i mogu ih potaknuti razni čimbenici. Natečenost je uglavnom uzrokovana zadržavanjem vode, starenjem kože i viškom periorbitalne masnoće. Neophodni saveznici protiv znakova umora i starenja na području oko očiju, korektori Biologique Recherche Eye Care Concealers pokrivaju i trajno korigiraju tamni izgled podočnjaka i pritom potiču smanjivanje obima natečenosti.

Sa svoja četiri područja djelovanja, Eye Care Concealers pomažu ukloniti
pigmente odgovorne za podočnjake, smanjiti njihov izgled i obujam natečenosti te zagladiti kožu oko očiju. Tonirana tekuća tekstura proizvoda Eye Care Concealer ujednačava i posvjetljuje konture umornih očiju, za vrlo prirodan završni rezultat.

Ova inovacija pruža visoku pokrivenost i dugotrajnu postojanost. Podočnjaci postaju svjetliji, obujam natečenosti se smanjuje i znakovi starenja se brišu.

Eye Care Concealer daje vidljive i klinički dokazane rezultate te se preporučuje za umorna trenutna stanja kože.

Biologique Recherche Eye Care Concealer Biologique Recherche Eye Care Concealer (Foto: Biologique Recherche)

Jaki aktivni sastojci

Kompleks gloga i arapskog jasmina djeluje na pigmente odgovorne za tamnu boju podočnjaka, smanjujući tako njihov intenzitet. Kompleks crvenih morskih algi i ekstrakta ploda tare ima učinak zatezanja i liftinga na području oko očiju. Konture su zaglađene, a znakovi starenja smanjeni.

Polifenoli avokada oživljuju umorne oči i koži daju vitalnost zahvaljujući svojem djelovanju protiv podočnjaka i natečenosti. Poznati su po djelovanju na mikrocirkulaciju i dekongestiju tkiva, smanjujući tako vrećice na području oko
očiju i natečenost.

Ekstrakt kvasca plave agave, bogat oligosaharidima, reaktivira prirodni mehanizam sinteze hijaluronske kiseline. Poboljšava stanje kože, bori se protiv učinaka preranog starenja kože, zaglađuje crte lica i popunjava borice.

Hijaluronska kiselina stvara ujednačen, elastični film koji omogućuje izmjene tvari kroz kožu i zadržava vodu za hidraciju područja oko očiju. Koža je tako hidrirana i zaštićena.

Kultni Biologique Recherche P50 slavi 50 godina 50 godina kultnog losiona koji je unio revoluciju u njegu kože

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju