Lotion P50, istinska inovacija na području blage eksfolijacije, revolucionirao je pristup kozmetičkoj njezi.

Stvorio ga je prije 50 godina Yvan Allouche, osnivač brenda Biologique Recherche, i ta je nova kategorija proizvoda privukla žene i muškarce diljem svijeta svojom jedinstvenom, učinkovitom i složenom formulom.

Da bi zadovoljio specifične potrebe svakog trenutnog stanja kože, Lotion P50 je tijekom godina prilagođavan te su tako nastali Lotion P50W za potrebe osjetljive, Lotion P50 za potrebe seboreične, Lotion P50V za potrebe devitalizirane i Lotion P50 PIGM 400 za potrebe kože s pigmentacijskim mrljama.

Njegova priznata učinkovitost na epidermi lica navela je Biologique Recherche da razvije i verziju losiona P50 za tijelo i verziju za vlasište.

Zahvaljujući svojim eksfolijacijskim i pročišćavajućim svojstvima te niskom pH, Lotion P50 postao je ultimativno rješenje za obnavljanje epiderme.

Novi aktivni sastojci za poboljšavanje djelotovornosti

Kao rezultat dugogodišnjeg temeljitog istraživanja, Lotion P50 dostupan je u više varijanti kako bi zadovoljio specifične potrebe svakog Trenutnog stanja kože. „P“ u imenu označava „piling“, a „50“ dva epidermalna ciklusa koji u prosjeku traju 25 dana, što predstavlja vrijeme potrebno da se na koži primijete sve prednosti ovih losiona.

Njihove jedinstvene formulacije učinkovite su zahvaljujući aktivnim sastojcima dobivenim iz biljnih ekstrakata sa svojstvima pročišćavanja i djelovanja protiv slobodnih radikala. Za učinkovitu i postupnu eksfolijaciju, jedinstvena kombinacija poli-, alfa- i beta-hidroksilnih kiselina svojstvenih za Biologique Recherche te biljnih ekstrakata obogaćena je specifičnim aktivnim sastojcima, a losioni su dostupni u šest varijanti.

Losion P50: Čudesni eliksir

Prije 50 godina Biologique Recherche razvio je novu generaciju poboljšanih eksfolijacijskih losiona koji nježno prate prirodni proces eksfolijacije. Ta formulacija još i danas omogućava stvaranje idealnih uvjeta za epidermu, da bi se koža mogla obnavljati na zdrav i uravnotežen način.

Zahvaljujući svojim eksfolijacijskim i pročišćavajućim svojstvima te niskom pH, Losion P50 idealan je za obnavljanje epiderme.

Nezaobilazan korak u fazi inicijalizacije, Lotion P50 ciljano djeluje na epidermu, zaštitnu barijeru od vanjskih štetnih utjecaja i učinaka vremena. Zahvaljujući njegovom djelovanju, epiderma je jača i tako u potpunosti može ostvarivati svoje zaštitne funkcije te podupirati potencijal samoobnavljanja kože. Ovaj jedinstveni proizvod za njegu kože kombinira prednosti pročišćavanja i eksfolijacije.

Philippe Allouche iz Biologique Recherchea kazao je:

Uvijek kažem da ako je netko zavolio ovaj proizvod, voljet će ga do kraja života. Ne volim govoriti o ‘magiji’ jer sam znanstvenik, ali u Lotionu P50 postoji nešto neopipljivo. U samom je središtu našeg pristupa njezi kože i pomaže mnogim ljudima. A u tome je nešto magično.

Losion Biologique Recherche P50 Losion Biologique Recherche P50 (Foto: Biologique Recherche)

Lotion P50 PIGM 400 Lotion P50 PIGM 400: Najbolji saveznik protiv sivog tena

Usne Biologique Recherche Liftkiss: Novi proizvod za njegu usana koji briše tragove starenja

Toleskin - 3 Upoznajte Toleskin: Novu liniju proizvoda koja će pomoći svima s poblematičnom kožom  

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju