Huile Fondamentale iz Biologique Recherche je ulje za obnavljajuću i zaštitnu njegu tijela i kose. S koncentriranim kompleksom od 6 čistih i dragocjenih biljnih ulja, Huile Fondamentale savršeno je rješenje za obnovu kvalitete kože i borbu protiv njezine suhoće, kao i za jačanje suhe i lomljive kose te protiv njezinog isušivanja.

 Zaštićena od nepovoljnih vanjskih utjecaja, koža postaje obnovljena i ljepša, a kosa ojačana i sjajna.

1. Huile Fondamentale kao obnavljajući i zaštitni proizvod za njegu kose

S koncentriranim kompleksom od 6 čistih i dragocjenih biljnih ulja, Huile Fondamentale je savršeno rješenje za jačanje suhe i lomljive kose te borbu protiv suhoće kose. Zaštićena od nepovoljnih vanjskih utjecaja, kosa je ojačana i sjajna.

Radi se o ultimativnom višenamjenskom proizvodu koji se preporučuje za vrlo suha i oštećena trenutna stanja kose.

Huile Fondamentale pruža jedinstveni osjetilni doživljaj sa svojom formulom prirodnog porijekla, nemasnom i suhom ovijajućom teksturom i jedinstvenim prepoznatljivim mirisom za neusporedive rezultate. Kosa ponovo postaje sjajna, gipka i meka.

Slika nije dostupna Za ujednačen ten: Smirujuća krema za lice protiv crvenila iz Biologique Recherche

Jedinstvena kombinacija 6 čistih i dragocjenih biljnih ulja s antioksidativnim, hidratantnim i regenerativnim svojstvima: Tsubaki ulje, ulje Sacha Inchi, ulje makadamije, ulje sandalovine, ulje sjemenki pamuka i ulje rižinih mekinja.

Njegova formula sadrži iznimnu koncentraciju regenerirajuće i zaštitne palmitoleinske kiseline (omega 7), nekoliko masnih kiselina poput oleinske (omega 9), linolne (omega 6) i linolenske kiseline (omega 3), koje masu kose štite od nepovoljnih vanjskih utjecaja i kosi pružaju toniziranost i vitalnost.

U samo jednom koraku jača suhu i lomljivu kosu. Po nanošenju, ostavlja suptilan i nježan miris zahvaljujući sinergijskoj kombinaciji esencijalnih ulja pačulija i zapadnoindijskog sandala.

Visoko obnavljajuće, Huile Fondamentale posjeduje brojne prednosti za kosu:

• dubinski hidrira i hrani
• olakšava raščešljavanje
• smanjuje suhoću kose
• štiti od vanjske agresije
• popravlja i jača suhu, oštećenu kosu.

Slika nije dostupna Biologique Recherche: Pet nijansi prvog toniranog seruma koji štiti kožu i ujednačava ten

2. Huile Fondamentale kao obnavljajuća i zaštitna njega tijela

S koncentriranim kompleksom od 6 čistih i dragocjenih biljnih ulja, Huile Fondamentale savršeno je rješenje za obnovu kvalitete kože i borbu protiv njezine suhoće. Zaštićena od nepovoljnih vanjskih utjecaja, koža je obnovljena i ljepša.

Radi se o ultimativnom višenamjenskom proizvodu koji se preporučuje za vrlo suha i oštećena trenutna stanja kože.

Huile Fondamentale pruža jedinstveni osjetilni doživljaj sa svojom formulom prirodnog porijekla, nemasnom i suhom ovijajućom teksturom i jedinstvenim prepoznatljivim mirisom za neusporedive rezultate.

Jedinstvena kombinacija 6 čistih i dragocjenih biljnih ulja s antioksidativnim, hidratantnim i regenerativnim svojstvima: Tsubaki ulje, ulje Sacha Inchi, ulje makadamije, ulje sandalovine, ulje sjemenki pamuka i ulje rižinih mekinja.

Njegova formula sadrži iznimnu koncentraciju regenerirajuće i zaštitne palmitoleinske kiseline (omega 7), nekoliko masnih kiselina poput oleinske (omega 9), linolne (omega 6) i linolenske kiseline (omega 3), koje štite kožu od vanjskih nepovoljnih utjecaja uz očuvanje kožne barijere.

U samo jednom koraku održava kožne lipide u ravnoteži i obnavlja kvalitetu kože. Koža je intenzivno nahranjena. Nakon nanošenja, ostavlja blag i nježan miris zahvaljujući sinergijskoj kombinaciji esencijalnih ulja pačulija i zapadnoindijskog sandala, posebno odabranih tako da ih mogu koristiti i trudnice.

Izrazito obnavljajuće, Huile Fondamentale posjeduje brojne prednosti za kožu:

• dubinski hidrira i hrani
• održava cjelovitost kožne barijere
• smanjuje suhoću kože
• štiti od vanjske agresije
• koža je obnovljena i ljepša.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju