Liftkiss je nezaobilazan prethodno natopljen biocelulozni oblog koji intenzivno obnavlja oštećene usne i njihovoj konturi daje volumen za punije usne. Već od prve upotrebe vidljivo se smanjuju dehidracijske bore, usne su glađe i popunjenije, za ljepši završni rezultat.

Usne su simbol mladosti i ljepote te igraju glavnu ulogu u privlačnosti i izražavanju naših emocija. Kao i koža područja oko očiju, koža konture usana jedno je od najkrhkijih područja lica.

Osim nepovratnog procesa starenja, mnogi vanjski čimbenici pospješuju pojavu bora i borica te postupni gubitak tonusa kožnog i mišićnog tkiva, kao što su: pušenje, dugotrajno izlaganje UV zrakama, čak i vremenski uvjeti.

Usne i njihova kontura su vrlo često podložne značajnoj dehidraciji i gubitku tonusa. Stvaraju se borice i dolazi do opuštanja, što će za posljedicu imati lošije definiranu konturu usana. Liftkiss je cjelovita njega koja usnama pruža potrebnu zaštitu.

Ciljano rješenje preporučeno za dehidrirane i oštećene usne

Zahvaljujući svojoj bioceluloznoj podlozi i učinku druge kože, Liftkiss savršeno prianja i prilagođava se usnama, pritom prekrivajući njihove konture.

Obogaćena obnavljajućim aktivnim sastojcima, ova prethodno natopljena maska potiče učinkovito obnavljanje kože, smanjujući tako oštećen izgled usana.

Njezina formula, ispunjena hidracijskim aktivnim sastojcima, pruža trenutačni učinak popunjavanja usana, a istovremeno smanjuje osjećaj neugodnosti. Usne su gipkije i punije. Savršeno su zaštićene od dehidracije.

Biologique Recherche Liftkiss Biologique Recherche Liftkiss. (Foto: PR)

S jedinstvenom kombinacijom aktivnih sastojaka za zaglađivanje, ova iznimna maska za popunjava nje smanjuje dehidracijske bore i trenutačno stvara vidljiv učinak zatezanja usana i njihove konture. Ekstrakt zubobiljke (Acmella Oleracea) ograničava mikrokontrakcije koje uzrokuju pojavu bora na području konture usana.

Dehidracijske bore na području konture usana su vidljivo smanjene. Usne su hidrirane, zaglađene i popunjene. Ovaj se proizvod preporučuje za trenutna stanja dehidriranih, oštećenih usana i s vidljivim znakovima starenja.

Bioceluloza – 100 posto prirodna i biorazgradiva podloga

Tehnologija inovativne podloge koja potječe iz područja biomedicine u početku je razvijena za liječenje teških opeklina u bolnicama zahvaljujući njezinim jedinstvenim svojstvima zacjeljivanja i obnavljanja kože. Prerađene u Francuskoj, bakterije se uzgajaju na biljnoj podlozi fermentacijom u kokosovoj vodi i tako omogućavaju dobivanje bioceluloze.

Njezina jedinstvena 3D struktura sastoji se od vrlo fine mreže celuloznih nanovlakana. Ova biocelulozna vlakna su 200 puta finija od prirodne celuloze. Zapravo, bioceluloza je promjera oko 20 nm, što joj omogućuje stvaranje filma koji savršeno prianja uz kožu i određene bore.

Deset je puta učinkovitija od uobičajenih maski!

Prednosti bioceluloze:

  • Njezina vrlo visoka sposobnost upijanja omogućuje joj da sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka, što povećava učinkovitost proizvoda.
  • Biocelulozna vlakna djeluju kao drugi sloj kože: idealna su za tanku i krhku kožu usana.
  • Ima sposobnost minimiziranja nadraživanja.
  • Sprječava dehidraciju kože.

Prednosti njege:

  • hidrira usne i konturu usana
  • intenzivno obnavlja gornje slojeve kože
  • smiruje oštećene usne
  • zaglađuje borice na konturi usana
  • pruža trenutačni učinak popunjavanja
  • daje gipkost i volumen za zaobljenije usne.

Biologique Recherche Liftkiss Biologique Recherche Liftkiss. (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju