U Zagrebu, na preko 300 m2, na drugom katu Ilice 42, nalazi se jedinstveni profesionalni beauty studio, koji pruža potpuno novo iskustvo ljepote.

  Blagdanske pidžame u kojima ćete htjeti dočekati Novu godinu Udobne pamučne pidžame iz Lidla Zračni jastuk +0 Dječja pidžama

Sigurno pogađate, riječ je o BIPA Backstageu, novom i inovativnom konceptu predstavljeno sredinom godine.

Sam BIPA Backstage je nastajao više od pola godine, a ideja se pojavila doslovno preko noći. Razlog? Kada se želite „pošteno“ urediti, za profesionalni make-up trebate izdvojiti nekoliko sati. Izgubit ćete gotovo cijeli dan, provesti vrijeme u gradskoj gužvi pokušavajući stići s jednog na drugi kraj grada. BIPA Backstage nudi te usluge na jednom mjestu. Pod istim krovom. U isto vrijeme. U cool uređenom prostoru.

Ready to wear; Ready to rock; Just browsing; Me, myself & I, su samo neke od usluga iz ponude koje ćete moći birati, a zapravo znače kako ćete, uz prethodnu rezervaciju termina, jednostavno ušetati na drugi kat Ilice 42, sjesti u stolicu i prepustiti se u sigurne ruke beauty stručnjaka koji će vas urediti za bilo koju prigodu – vjenčanje, domjenak, izlazak i sl.

Želiš li osvojiti kupon za šminkanje, odigraj kviz. Čitateljicu koja najbrže točno odgovori na tri jednostavna pitanja, darujemo kuponom za šminkanje za nju i prijateljicu. Nagradu možete iskoristiti do kraja veljače.

Ovisno o tome želite li nešto posebnije, pazite li na najmanje sitnice ili želite da vas ekipa iz BIPA Backstagea nauči kako njegovati svoje lice i kod kuće, morat ćete izdvojiti prosječno 45-90 minuta. Ali svaka minuta je vrijedna, barem kada je ljepota u pitanju.

BIPA Backstage BIPA Backstage Foto: PR

Uz vrhunsku uslugu, inspirativan ambijent nadahnut modernim, čistim linijama i „sirovim“ materijalima, iz BIPA asortimana za beauty rituale moći ćete odabrati poznate brandove visokokvalitetne šminke, proizvode za njegu i stiliziranje kose, kao što su Aura, Bourjois, Catrice, E.l.f., essence, Eveline, L'Oréal Paris, L.O.V., Max Factor, Maybelline, Noelle, Real Techniques, Rimmel, The Balm, wet n wild, ali i mnoge druge.

Ovaj experience studio koji spaja ljubav prema make-upu i dobru zabavu objedinjuje sve što treba suvremenoj ženi. Tako ćeš u BIPA Backstageu, osim svojih omiljenih proizvoda i uzbudljivih noviteta iz svijeta ljepote, pronaći i usluge make-upa i njege, kao i priliku za edukaciju uz stručne savjete make-up artista.
Od skora novo u BIPA Backstageu je osim make-upa i usluga uređivanje noktiju.

In safe hands; Talk to the hand; So handsome; Made to last su nove usluge u portfelju beauty studija koje jamče, zdrave, uredne, lijepe i opuštene ruke te besprijekorne nokte za svaki dan ili posebnu prigodu.
Vrijeme je darivanja i partyja, a svaka žena voli takve trenutke u kojima može zablistati. Zablistajte ili obradujte dragu osobu tretmanom, jer sada stvarno možete obaviti sve beauty rutine na jednom mjestu u BIPA Backstageu.

Dobitnica kupona za šminkanje u BIPA Backstageu na koje vodi i prijateljicu je Marina Žnidarec! Čestitamo!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju