Ako ove godine niste uplatili novogodišnje putovanje i ne idete na organizirani tulum, a najluđi dan u godini planirate provesti u toplini svoga doma, red je da se počastite malim luksuzima. Prvi je da staru pidžamu zamijenite novom, onom iz koje zbog udobnosti nećete željeti izaći ni sljedeće jutro.

Galerija Udobne pamučne pidžame iz Lidla Zračni jastuk +0 Dječja pidžama

Pidžama je najudobniji odjevni predmet koji svatko od nas ima u ormaru. Ne čudi stoga što većina ljudi navodi upravo nju kao komad koji najčešće nose. Lijepi set pidžame može biti itekako neodoljiv i toliko udoban da se ne želite presvući u svakodnevnu odjeću.

Ako pidžamu ne skidate sa sebe vikendom i u njoj provodite svaki slobodan trenutak, vrijeme je da se počastite novim setom i u Novu godinu uđete u udobnoj, a ne staroj i ofucanoj pidžami. Ovo posebno vrijedi ako ste za novogodišnju noć organizirali pidžama party. Nema ništa ljepše od druženja s prijateljicama uz mekanu dekicu, tople napitke te slane i slatke zalogajčiće. Nedostaje li vašem domu prostor za smještaj svih prijateljica koje dolaze na pidžama party, nabavite zračni madrac.

Jedino što još nedostaje jest da odaberete udobnu i preslatku pidžamu u kojoj ćete provesti zabavu. Zanimljive komplete pidžama sa zvjezdicama i kariranim uzorkom za cijelu obitelj pronašli smo u Lidlu. Pidžame su napravljene od visokog udjela pamuka pa udobnosti neće nedostajati, a zbog univerzalnih motiva možete ih nositi tijekom cijele godine. Uz duge rukave i nježno pripijene hlače uđite u Novu godinu sretni i zadovoljni.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju