Dizajneri se redovito trude osmisliti nove modele traperica koji će konkurirati postojećim favoritima na tržištu. Pritom jedni izazovu oduševljenje, a drugi kritike.

Galerija Kendall Jenner u trapericama brenda Oblanc Kendall u trapericama brenda Oblanc Kendall Jenner u trapericama brenda Oblanc +1 Oblanc, 175 dolara (1156 kuna)

Sudeći prema trenutnim reakcijama na traperice brenda Oblanc, mišljenja potencijalnih kupaca su podijeljena.

Otkako je Kendall Jenner u dva navrata odjenula njihove uniseks traperice, korisnici društvenih mreža ne prestaju komentirati ovaj specifičan "jednostran" model.

Kendall u trapericama brenda Oblanc Reciklirane uniseks traperice nastale su spajanjem dva prednja dijela (Foto: Profimedia)

Naime, traperice zapravo nemaju klasičnu stražnju stranu.

Točnije, prednja strana nalazi se i na stražnjoj. Model je zapravo napravljen od dva para recikliranih traperica s kojih su odstranjeni prednji dijelovi koji su potom zašiveni zajedno.I sprijeda i straga nalaze se funkcionalni patentni zatvarači.

Traperice brenda Oblanc nemaju klasičnu stražnju stranu Traperice brenda Oblanc nemaju klasičnu stražnju stranu (Foto: Oblanc)

Ljubiteljice klasičnih modela ove traperice nisu oduševile već su ih ostavile u čudu. Glavna kritika na njihov račun jest to da sa stražnje strane zapravo uopće ne izgledaju laskavo, a to mnoge dame očekuju od traperica.

Sviđaju li vam se traperice s dvije prednje strane?

glasova:

S druge strane, mnogo je žena koje obožavaju netipične traperice kreativnijih krojeva i one su ih odmah poželjele u svom ormaru.

To zadovoljstvo koštat će ih 175 dolara (1156 kuna) - po toj cijeni traperice se trenutno prodaju na službenoj stranici brenda.

Oblanc, 175 dolara (1156 kuna) Oblanc, 175 dolara (1156 kuna) (Foto: Oblanc)

POGLEDAJTE I KOJE SE TRAPERICE VRAĆAJU U MODU OVE JESENI:

Veliki trend ove jeseni: Povratak traperica koje su podijelile žene na društvenim mrežama Traperice boot cut kroja bit će veliki hit na jesen 2019. godine Traperice boot cut kroja iz trgovina 2019. - 1 Traperice boot cut kroja iz trgovina 2019. - 4 +3 Traperice boot cut kroja iz trgovina 2019. - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju