Svatko tko ima sklonost svjetlucavim stvarima zna da nikad ne možete imati previše ogrlica, naušnica ili lančića. Zahvaljujući rasprodaji za Black Friday možete pronaći pravi komad nakita za sebe ili kao poklon dragim osobama, a da ne ispraznite potpuno svoj novčanik.

Galerija Argentum Argentum - 19 Argentum - 18 +16 Argentum - 5

Iako su novi dodaci kozmetičkoj rutini ili bitne stvari u garderobi svakako razumna kupnja, počastiti se nakitom za Black Friday neophodno je zadovoljstvo. Uostalom, ove željene rasprodaje događaju se samo jednom godišnje. Odlična je to prilika za razmaziti sebe same i pokloniti si nakit za kojim ste do sada samo uzdisali kroz izlog, a možda i netko na vašem popisu blagdanskih želja zaslužuje sitnicu?

Biserne ogrlice i tanki zlatni ili srebrni lančići zaista su klasici koji stoljećima krase vratove žena svih modnih stilova i dobi. Njihova kupnja uvijek je dobra ideja jer znate da nikad neće izići iz mode ili će se u nju uvijek vraćati. 

Neke komade, poput biserne ogrlice iz Argentum kolekcije možda ćete čak nositi i svakodnevno, pa zašto ne iskoristiti Black Friday kao priliku da osvježite svoju kolekciju. Sada je prilika da se počastite takvim novim komadom, štoviše, čak i s više komada jer Argentum je za Black Friday pripremio do 40% popusta.

Argentum Argentum Foto: PR

Odjevna kombinacija nikada nije potpuna bez jednog ili dva komada nakita. Tako ćemo svoje zimske outfite lako podići uz nekoliko komada nanizanih ogrlica, narukvica ili prstena koji će kombinaciji u trenu podariti dozu živahnosti.

Kada imate komad nakita koji čini sve, što znači da ga možete nositi uz bilo koju odjeću ili bilo koji dan, to je bazični komad. Imajte na umu da klasičan nakit nije uvijek ono što je trenutno u trendu - to je lijep osnovni komad koji je izdržao test vremena. Bilo da nakit želite nositi u uredu ili na večeri, trebali biste imati nekoliko osnovnih komada poput jednostavne srebrne ogrlice u svojoj kolekciji.

Ogrlice najbolje funkcioniraju kada se nose na ležerne komade - odlično funkcioniraju preko bijelog ili crnog pulovera ili kao dodavanje živahnosti teškim pletivima u hladnijim mjesecima. Poigrati se možemo i s različitim duljinama Argentum ogrlica koje će djelovati upečatljivije ako ih nanižemo zajedno. Možete nanizati dvije ogrlice ili više njih, a srebrni lanci iz Argentumove kolekcije odmah će dodati šik izgled jednostavnoj pletenoj haljini.

Nakit s kojim ćete se istaknuti

Kako biste upotpunili svaki izgled dodajte narukvicu s pozlatom na zapešće. Ovaj je komad savršen za svaku bezvremensku kolekciju nakita i bit će suptilan, ali lijep dodatak svakoj odjeći. Ako tražite nešto vrlo specifično razmislite o smaragdno zelenoj ili kraljevsko plavoj narukvici.

Argentum Argentum Foto: PR

Obavezan dodatak za klasične kolekcije nakita je par naušnica. Ovo su nedvojbeno najvječnije vrste nakita, što znači da ih možete nositi svaki dan bez obzira na priliku. Ako idete na toplu čokoladu s prijateljicom, naušnice mogu podići jednostavnu kombinaciju. Ako idete na formalni događaj, naušnice mogu biti savršeni nagovještaj elegancije koji vam je potreban da povežete sve zajedno. Bez obzira na sve, one su neizostavan komad nakita.

U Argentumovoj kolekciji možete pronaći elegantne naušnice s pozlatom u raznim oblicima. Ona u obliku srca ili suze savršen je nježan komad koji će se lako uklopiti u ležerne, poslovne ili svečane kombinacije. Nosite ih uz potpuno crnu odjeću ili neutralnu monokromatsku odjeću kako bi najljepše uokvirile vaše lice i istaknule se. A ako pozlata nije vaš prvi izbor, ove, kao i brojni drugi modeli naušnica, dostupne su i u srebru po sniženoj cijeni povodom Black Friday ponude.

Argentum Argentum Foto: PR

Upotpunite svoju kolekciju nakita i s nekoliko prstena. Srebrna, rose gold ili žuta boja, cirkoni koloriti ili klasična romantika, ovaj ukras na prstu definirat će vaš stil u zadnji tren, netom prije izlaska iz kuće i zato su savršeni dodaci svakoj odjeći. Možete izabrati jednostavne komade, tanke prstene koje možete nositi samostalno ili ih pak kombinirati skupa no ponekad je sve što vam treba prekrasan veći, deblji, upečatljiv prsten koji će podignuti svaku modnu kombinaciju. Bez obzira na to nosite li pletenu haljinu ili topli džemper i traperice, dodavanjem ovakvog prstena svaka će odjeća izgledati malo uglađenije. Stoga pronađite prsten baš za sebe i ugrabite ga skoro u pola cijene. Sve aktualne popuste pogledajte na Argentum web stranici i u poslovnicama, a koji god komad nakita odaberete Argentumova ponuda za Black Friday sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.
 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Argentum po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju