Sutra će biti prekasno… ako već danas ne zabilježite crvenim slovima u svoj kalendar druženje s austrijskom spisateljskom senzacijom Marcom Elsbergom.

Ovaj slavni autor dolazi u Hoću knjigu Megastore, Bogovićeva 7, 5. studenog u 18 sati kako bi predstavio svoj hit triler “Blackout”.

BLACKOUT je zastrašujuće realistična drama o sedmodnevnome nestanku struje u Europi i SAD-u izazvanom hakerskim napadom na električne mreže, što prouzroči nesagledive posljedice po svakodnevni život.

Semafori odjednom zamru, nestaje struje za grijanje, zalihe hrane i vode u velikim gradovima presušuju, a broj mrtvih vrtoglavo raste. Radi što veće realističnosti, temelj knjige bili su intervjui s obavještajnim dužnosnicima i stručnjacima za računalnu sigurnost Hoće li glavni junaci preživjeti sav taj krš i lom u najnapetijem trileru ove jeseni doznajte izravno od Marca Elsberga.

Knjiga je objavljena u Njemačkoj 2012. i prodana u više od milijun primjeraka, a do 2016. prevedena je na petnaest jezika.

Naslovnica knjige Blackout Marca Elsberga Naslovnica knjige Blackout Marca Elsberga Foto: Hoću knjigu

S autorom će razgovarati knjiška blogerica Ana Jembrek, čiji blog Books Rock My World voli čitati više od 400.000 fanova, urednik hit knjiga Branko Matijašević te specijalni gost Pavle Kalinić, pročelnik Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

Ukoliko volite napete trilere s ekološkim podtekstom nikako nemojte propustiti ovaj susret za koji će se tražiti mjesto više!

Brz, napet, uzbudljiv – i aktualan: ovakav će se scenarij jednoga dana sigurno dogoditi. Toplo preporučujem, LEE CHILD

Impresivan debi, Marcel Berlins, The Times

Jednim dijelom potjera u stilu Dana Browna, a drugim ekotriler, ovaj će roman potaknuti brojne komentare i razgovore,  Booklist US

Više o događanju čitajte na službenoj Facebook stranici

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju