Iako im se svi neizmjerno veselimo, blagdani, a posebno Božićno vrijeme, ponekad nas iscrpe.

 

 Teško je organizirati dan i stići baš sve; od obveza na poslu i kod kuće, poslovnih domjenaka i druženja na Adventu do obilaska trgovačkih centara i kupovine poklona i ukrasa za dom.

Jeste li i vi među onima koji se teško nose s blagdanskim stresom?
Evo nekoliko korisnih savjeta kako ćete si olakšati najluđi dio godine:

1. Pametno planirajte – naučite reći NE. Neke događaje i aktivnosti jednostavno preskočite. Pametno rasporedite svoje obveze i držite se plana.

2. Unosite dovoljno (bezalkoholne) tekućine, vitamina i minerala

Za lakši oporavak od veselih zabava ne zaboravite na dovoljan unos tekućine i to one koja ne sadrži alkohol. Adekvatna hidracija opskrbit će organizam vodom potrebnom za normalno tjelesno i mentalno funkcioniranje. Također, povećano konzumiranje slatkih i masnih jela neće rezultirati nutritivno izbalansiranom prehranom. Zato je dobro obratiti pozornost na adekvatan unos vitamina i minerala, koji će doprinijeti normalnom energetskom metabolizmu, kao i održavanju imuniteta.

3. Potaknite svoju prirodnu energiju

Ovog Adventa, pravo osvježenje donosi HIGHER - energetski booster baziran na prirodnim sastojcima, što predstavlja inovaciju u kategoriji energetskih napitaka na našem tržištu.

PR PR

Kreiran od hrvatskih stručnjaka, HIGHER je bezalkoholni napitak prirodnog i blagog okusa limuna i mente, bez šećera, kofeina i kalorija te bez umjetnih boja i umjetnih aroma. Donosi jedinstven spoj biljnih ekstrakata te minerala i vitamina, koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Uz B-vitamine potrebne za stvaranje energije, tu su minerali cink i selen koji doprinose normalnoj funkciji imuniteta i zaštite stanica, te aminokiselina taurin.

Specifična je i kombinacija ekstrakata dviju moćnih biljaka - make i ginsenga. Maka, biljka planinskog masiva Anda, vitalni je sastojak prehrane još od Inka, čije se djelovanje na energiju, raspoloženje, ali i libido prenosi generacijama do današnjeg dana. Ginseng, simbol tradicionalne kineske medicine već se tisućljećima povezuje s općom vitalnošću te mentalnim i tjelesnim sposobnostima.

Svi ovi revitalizirajući sastojci, zaokruženi sokovima i prirodnim aromama citrusa, čine savršeni blago-gazirani užitak koji daje energetski boost!

Ovih blagdana otkrijte da najslađi trenuci ne trebaju šećer te da ludi provodi ne moraju završiti mamurlukom. Uz HIGHER potaknite svoju prirodnu energiju uz osvježavajući okus limuna i ugodnu svježinu mente, bez šećera, kofeina i kalorija.

Ovdje saznajte više i potaknite svoju prirodnu energiju!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju