Ima li većeg uzbuđenja od pripreme za blagdanska druženja koja nas očekuju u prosincu? Zabave bez blagdanskog stola i sjaja zlatnih mjehurića, koji simboliziraju novogodišnja okupljanja, potpuno su nezamislive. Neka ovi dani rezervirani za proslave budu ispunjeni toplinom, ljubavlju i sjajem poput zlatnih mjehurića u čaši pjenušca.

Galerija Blagdani ispunjeni smijehom i sjajem zlatnih mjehurića Blagdani ispunjeni smijehom i sjajem zlatnih mjehurića Blagdani ispunjeni smijehom i sjajem zlatnih mjehurića +6 Blagdani ispunjeni smijehom i sjajem zlatnih mjehurića

Blagdansko druženje uvijek započinje ugodnim smijehom i srdačnim zagrljajima, dok se prijatelji i obitelj okupljaju oko bogato ukrašenog stola. Ugođaj svakog okupljanja ili novogodišnjih partija upotpunit će čaše ispunjene bistrim pjenušcem, čiji mjehurići koji veselo igraju u kristalnim čašama mogu podsjetiti na pravu malu simfoniju slavlja.

Trenutak iščekivanja prilikom otvaranja boce pjenušca nemjerljiv je s ijednim drugim, on simbolizira sreću, veselje, smijeh i početak nečega novog i pozitivnog. Krajem svake godine zbrajamo uspjehe i nazdravljamo novim izazovima u budućnosti, a ove godine nazdravite svemu lijepom što vas očekuje uz Freixenet.
Jedan od najpoznatijih španjolskih brendova pjenušavih vina s tradicijom duljom od 150 godina jest upravo Freixenet.

Freixenet Freixenet Foto: Freixenet

Freixenet u svojem portfelju ima vrhunska pjenušava vina Freixenet Cordon Negro i Carta Nevada, koja nose zaštićenu oznaku geografskog podrijetla cava, specifičnu za pokrajinu Kataloniju. Cava je vrsta pjenušavog vina koja se proizvodi tradicionalnom metodom vrenja u boci, u svijetu poznatom i kao šampanjska metoda, a tu vrstu vina odlikuju bogati mjehurići i predivna zlatna boja. Freixenet Carta Nevada je polusuha lagana cava, cvjetne arome s nagovještajem jabuka i citrusa, a odlična je kao aperitiv i uvod u blagdansku večeru.

Freixenet Cordon Negro je pak suha cava svježega i hrskavog okusa, bez dodanog šećera, sazrijeva u boci između 10 i 14 mjeseci te je odličan odabir za sve ljubitelje reskoga pjenušavog vina s izraženim karakterom. Da su upravo pjenušci Freixenet najdraži gosti svake zabave, dobro zna i Dorica Predojević Martinović, koja je lice ovogodišnje blagdanske kampanje, ali i ljubiteljica pjenušaca Freixenet u svakoj prilici.

Da su upravo pjenušci Freixenet najdraži gosti svake zabave, dobro zna i Dorica Predojević Da su upravo pjenušci Freixenet najdraži gosti svake zabave, dobro zna i Dorica Predojević Foto: Freixenet

Pjenušce Freixenet možete kupiti u svim većim trgovačkim lancima, a ove godine široki izbor pjenušaca možete kušati i u Freixenet Bubbly zoni na Adventu "Fooling around", koji se nalazi na samom ulazu u Oleander terasu ispred kultnoga zagrebačkog hotela Esplanade. U Bubbly zoni očekuju vas Freixenet pjenušave cave, prosecco, ali i izbor francuskih šampanjaca poput brenda Alfred Gratiena.

Dođite, zabavite se i nazdravite uz zlatne mjehuriće. Upravo čaša dobrog vina ili pjenušca može postati simbol radosti, ljubavi i zajedništva te vas podsjetiti na važnost bliskosti s voljenima tijekom ovog čarobnog razdoblja.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Freixenet po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju