Stiglo nam je najljepše doba godine. Svake godine u ovo vrijeme brend Anita Pokrivač Design slavi svoj rođendan, koji je malo-pomalo došao i do broja 10.

Galerija Blagdanska kolekcija dizajnerice Anite Pokrivač - 5 Blagdanska kolekcija dizajnerice Anite Pokrivač - 11 Blagdanska kolekcija dizajnerice Anite Pokrivač - 10 +8 Blagdanska kolekcija dizajnerice Anite Pokrivač

Deset godina rada, truda, neprospavanih noći, šivanja, krojenja, veselja zbog uspjeha, isto tako i učenja lekcija zbog kritike.

Sve je to sastavni dio svakog puta, gdje se ne odustaje od svojega sna, gdje se ne gleda na radno vrijeme, jer kad se voli ono što se radi, tada je osjećaj bitno drukčiji i ništa nije teško. Tad i ono teško nije teško, zbog energije koja te gura dalje, koja ne poznaje opciju odustajanja.

Okruglu brojku svojega postojanja dizajnerica je odlučila proslaviti blagdanskom kolekcijom Carte d’anniversaire, koja sadrži simboličnih 10 modela haljina.

Blagdanska kolekcija dizajnerice Anite Pokrivač - 6 Blagdanska kolekcija dizajnerice Anite Pokrivač (Foto: Mislav Žabarović)

Nakon niza zabrana, druženja i okupljanja zbog epidemije, opet se sve vratilo na staro i osjeća se zajedništvo. Prava bit Božića i jest da smo zajedno s najmilijima, obitelji i prijateljima.
Za sve prigode koje će stvoriti najljepše uspomene, bile one dnevne ili večernje, svaka od vas može pronaći svoju savršenu haljinu.

Kolekcija sadrži haljine od visokokvalitetnih materijala, poput viskoze i pliša. Krojevi naglašavaju ženstvenost, a najbitnije je da će vam oprostiti koji zalogaj više tijekom blagdana jer laskaju gotovo svakoj građi tijela.

U kolekciji možete pronaći mini, midi i maksi krojeve, pogotovo one s elegantnim prorezom koji naglašava vitke noge.

Blagdanska kolekcija dizajnerice Anite Pokrivač - 10 Blagdanska kolekcija dizajnerice Anite Pokrivač (Foto: Mislav Žabarović)

Boje koje prevladavaju su crvena, tamnozelena, bordo i tamnoplava, a neizostavni su i modeli s prepoznatljivim cvjetnim uzorkom. Također su u kolekciji i modeli haljina sa zlatnim printom, što će dodatno naglasiti čaroliju najljepšega doba godine.

Iznimna lakoća nošenja, a u isto vrijeme ženstvenost i elegancija te prirodni materijali prepoznatljiva su nit vodilja brenda.

Blagdanska kolekcija dizajnerice Anite Pokrivač - 1 Blagdanska kolekcija dizajnerice Anite Pokrivač (Foto: Mislav Žabarović)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju