Blagdanske večere modnog dizajnera Ivana Alduka svakog su prosinca poseban doživljaj. Uz pomno odabrane lokacije i dekoracije, najviše se govori o atmosferi kakva i dolikuje najveselijem mjesecu u godini i modnom okupljanju o kojem se govori još mjesecima.

Nema posebne tajne, osim da svemu pristupamo s puno kreativnosti i želje da u cijelom procesu maksimalno uživamo, a svake godine nastojimo produkciju i estetiku cijelog događanja dizati na što viši nivo.

Atmosfera koju postignemo na tim druženjima odraz je iskrenih namjera, stoga svake godine imamo slatke probleme gdje smjestiti sve uzvanike s obzirom na to da nam se svi rado odazovu.

Stol je svake godine sve veći jer se očito dobar glas daleko čuje, a meni je i dalje najbitnije da se svi dobro zabavimo i na kraju godine proveselimo zajedničkim uspjesima, izjavio je Ivan kratko objašnjavajući tajnu uspjeha modnih projekata koje stvara pod svojim brendom ALDUK.

Nova kolekcija Ivana Alduka Ivan Alduk: Kolekcija haljina kakvu bi poželio i holivudski crveni tepih

Nova Alduk modna kampanja Čak 52 modela: Nova kolekcija Ivana Alduka s "ubojitim" efektom

Blagdanska večera u organizaciji poznatog modnog dizajnera svake godine postaje društveni epicentar Zagreba. Iako je prosinac prepun evenata i raznih domjenaka, Alduk Xmas Dinner postao je onaj koji se rado iščekuje zbog doista ugodne atmosfere i svih pomno osmišljenih detalja.

Hotel Amadria Park Capital Zagreb svojim luksuznim interijerom i uslugom poslužio je kao izvrsna kulisa ovoj raskošnoj večeri koja je započela okupljanjem i pićem dobrodošlice uz zlatni bar, a nastavila se raskošnom večerom od četiri slijeda i posebno biranim vinima koji su posluživani na bogato i ekstravagantno uređenom stolu od šesnaest metara dužine.

Estetika naših projekata uvijek je usko vezana za dizajn koji godinama pažljivo oblikujemo, stoga je osim dragih gostiju u najnovijim Aldukovim kreacijama izuzetno zasjao i ekstravagantno dekoriran stol za čije je blagdansko ruho zaslužna cvjetna galerija RL.

Vaze prepune visokog eukaliptusa i magnolije, posebno za ovu priliku dostavljene iz Nizozemske, u kombinaciji s bijelim cvijećem i dekorom te uz sjaj svijeća dale su raskošan efekt ovom blagdanskom druženju, dodao je Ivan.

Modnu priču brenda ALDUK ispričale su brojne ambasadorice koje su zasjale u raznolikim kreacijama, a među njima svakako treba izdvojiti Jelenu Rozgu, Lejlu Filipović, Anu Radišić, Anitu Dujić, Pamelu Ramljak, Ivanu Paradžiković, Jelenu Pajić, Dunju Mazzocco Drvar, Kristinu Krepelu, Ivonu Hemen, Mirnu Maras, Maru Bratoš, Petru Kurtelu, Ivanu Delač, Leu Mijatović i Ingrid Divković.

Alduk takvim posebnim projektima jakost svog brenda podiže na visoku razinu, pritom nikad ne zanemarujući temelje svog brenda koji se kriju u modernu dizajnu, kvaliteti i zadovoljstvu Aldukovih klijentica, ambasadorica i suradnika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju