Efektna, dvojna modna kampanja pod kreativnim vodstvom fotografkinje Jelene Balić samo je nagovijestila novu kolekciju Ivana Alduka koja broji čak 52 odjevna modela. U njoj se dizajner sa svojim timom poigrao kreativnim mogućnostima prezentacije jedne kolekcije i samo dio u potpunosti izložio oku promatrača.

Galerija Nova kolekcija Ivana Alduka Nova kolekcija Ivana Alduka - 19 Nova kolekcija Ivana Alduka - 18 +17 Nova kolekcija Ivana Alduka

Novosti iz našeg studija odlučili smo otkriti postupno, a upravo ovaj lookbook služi kako bi naše stalne, ali i nove klijentice vidjele što smo im pripremili za novu sezonu, izjavio je poznati modni dizajner Ivan Alduk.

Kolekcija "Color Killer" bazirana je na modelima s hlačama i topovima od brokata, kože ili pak ljuskica te na ženstvenim, efektnim haljinama po kojima najčećšće prepoznajemo Aldukov dizajn. Modeli hlača od brokata ili šljokica kombinirani s "oversize" topovima od pletiva, kože i brokata kreativna su novost koja nas je osvojila, a rekacija javnosti na brokatne haljine asimetrična ruba su nevjerovatne stoga jedva čekamo vidjeti neku Alduk ambasadoricu u tim posebnim modelima.

Kolekcija vjenčanica Ivana Alduka, jesen/zima 2019./2020. - 6 Od modernog do tradicionalnog: Nova kolekcija vjenčanica Ivana Alduka za sve tipove mladenki

S jedne strane kolekcije napravili smo pročišćene, stroge linije haljina koje smo omekšali raskošnom teksturom, a zatim smo se poigrali volumenom i putenim krojevima koji odišu stavom i snagom iako je riječ o brokatima s cvjetnim uzorkom. Rock romantizam kao lajtmotiv cijele kolekcije prenijeli smo i na modele s hlačama i topovima koji su velika novost ove kolekcije jer se lako kombiniraju uz već postojeću odjeću, a nose dio našeg dizajnerskog DNK-a, nadodao je ovaj uspješni dizajner koji posljednjih deset godina gradi prepoznatljiv modni brend.

Čak 52 modela: Nova kolekcija Ivana Alduka s "ubojitim" efektom Nova Alduk modna kampanja Nova Alduk modna kampanja - 4 Nova Alduk modna kampanja - 3 +5 Nova Alduk modna kampanja - 2

Idealnu Alduk ženu u ovom lookbooku je utjelovila Ana Marija S. (Talia Model), za čiju se frizuru i make-up pobrinuo Studio Marcela. "Color Killer" kolekcija je dostupna u dizajnerovom showroomu i na službenoj web stranici alduk.hr, a vi je možete proučiti detaljnije na ovim lijepim fotografijama.

Nova kolekcija Ivana Alduka Nova kolekcija Ivana Alduka (Foto: Promo)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju