Modni dizajner Ivan Alduk ima novu kolekciju od čak 52 modela koju prate dvije kampanje.

Galerija Nova Alduk modna kampanja Nova Alduk modna kampanja - 4 Nova Alduk modna kampanja - 3 +5 Ivan Alduk i ovaj je put uspio na inovativan način predstaviti svoju novu kolekciju od čak 52 modela

Jedna je kampanja, poručuje dizajner, jako instagramična, vibrantna, koju ćete odmah uočiti i lajkati jer svojom estetikom izaziva stop u skrolanju, interes i potencijalno srce u komentaru, dok je druga suprotna, bazirana na umjetnosti, malim siluetama, neobičnoj perspektivi i čistoći. Za nju se treba čak malo i potruditi, zastati, uvećati fotografiju, pomicati je po ekranu i proučiti. Jedna nam povlađuje, a druga traži pozornost i angažman.

Kolekcija vjenčanica Ivana Alduka, jesen/zima 2019./2020. - 6 Od modernog do tradicionalnog: Nova kolekcija vjenčanica Ivana Alduka za sve tipove mladenki

Ivan Alduk i ovaj je put uspio na inovativan način predstaviti svoju novu kolekciju od čak 52 modela na kojoj se radilo posljednja tri mjeseca, a koja je već dostupna u dizajnerovu showroomu. Da dizajn ne staje u ateljeu, već se prenosi na sve aspekte jednog svjesnog modnog brenda, jasnije je no ikad, a ipak - toliko su često ovakvi dizajneri rijetkost na domaćem modnom nebu.

Želio sam izazvati reakciju, a to je postalo sve teže! Sve nas korisnike društvenih mreža odlučio sam počastiti predivnim fotografijama vibrantnih boja koje će nam odmah privući pozornost jer ne traže dodatnu aktivnost, ali isto tako i malo 'naživcirati' jer drugi dio vizuala nove kampanje moramo ipak uvećavati da vidimo što je to Alduk novo napravio i ima li kampanja taj kul 'killer efekt', izjavio je Ivan povodom predstavljanja svoje nove modne kolekcije za aktualnu sezonu jesen/zima.

Alduk "Color Killer" u kratkim je crtama:

- kolekcija od 52 modela i modna kampanja poznatog dizajnera Ivana Alduka za sezonu jesen/zima 2019.

- kolekcija temeljena na brokatnim tkaninama s uzorkom, 3D čipkama te tkaninama od tila optočenim šarenim šljokicama koje daju kul, "ubojit" efekt okupan bojama - kako sam naziv kolekcije sugerira

- lagana asimetrija, živi rub na haljinama, kombinezoni, hlače, kožni i šljokičasti topovi, majice s teksturom ili od pletiva te neizostavne haljine - temelj su ove kolekcije

- make-up je djelo izvrsnog Saše Jokovića i Marka Tolića, a Mijo Majhen osmislio je stajling kose.

Novu Aldukovu kolekciju - predstavljenu kroz ovu zanimljivu kampanju s modelom Suzanom Horvat u glavnoj ulozi i fotografkinjom Jelenom Balić iza objektiva, uskoro ćete imati priliku pomnije istražiti putem pripadajućeg lookbooka i na službenoj stranici brenda alduk.hr.

Ovaj dizajner njeguje individualan pristup svakoj klijentici, stoga se za dolazak i probu potrebno naručiti na službene kontakte, ali samo tako ste sigurni da vas u isprobavanju i kupnji neće baš nitko smetati.

Nova Alduk modna kampanja - 2 Ivan Alduk i ovaj je put uspio na inovativan način predstaviti svoju novu kolekciju od čak 52 modela (Foto: Jelena Balić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju