Blake Lively i Ryan Reynolds pojavili su se skupa na crvenom tepihu prvi put od početka pandemije. Slavni bračni par nazočio je premijeri akcijske komedije "Free Guy" u New Yorku u kojoj Ryan glumi, no glavna zvijezda ipak je bila njegova pratnja, prelijepa supruga.

Galerija

Nakon dužeg izbivanja s crvenog tepiha Blake Lively itekako se pobrinula da ostavi dojam odjevena u vrlo atraktivnu svjetlucavu haljinu. Ružičasta haljina s dodatkom srebrne u gornjem dijelu ima velike izreze koji otkrivaju trbuh i leđa te je veći dio torza otkriven.

Blake Lively u goloj haljini modnog dizajnera Prabala Gurunga - 6
Blake Lively i Ryan Reynolds na premijeri filma 'Free Guy' u New Yorku (Foto: Guliver image)

Donji dio haljine lijepo pada te seže do poda, a majci triju kćeri, šestogodišnje James, četverogodišnje Inez i jednogodišnje Betty, pristaje besprijekorno. Senzualnu kreaciju potpisuje nepalski modni dizajner Prabal Gurung s adresom u New Yorku.

Blake Lively: Ljetne sandale slavne ljepotice koje jako vole zaposlene mame

I Ryan Reynolds bio je toliko očaran pojavom svoje prelijepe supruge u ovoj haljini da nije skidao pogled s nje, nježno ju je grlio cijelo vrijeme. Stajling za premijeru Blake je obogatila srebrnim naušnicama te dijamantnim prstenjem, a vrlo efektno izgledao je i srebrni ukras koji je nosila u kosi.

Blake Lively u goloj haljini modnog dizajnera Prabala Gurunga - 3
Blake Lively u goloj haljini modnog dizajnera Prabala Gurunga (Foto: Guliver image)