Blake Lively bila je podrška svom suprugu Ryanu Reynoldsu na predstavljanju glumčeva vlastitog brenda džina "Aviation Gin", održanog u New Yorku. Za tu posebnu priliku 30-godišnja majka dvoje djece izabrala je elegantnu haljinu u kojoj izgleda prelijepo.

Galerija Blake Lively u uskoj bijeloj haljini - 6 Blake Lively u uskoj bijeloj haljini - 5 Blake Lively u uskoj bijeloj haljini - 4 +3 Blake Lively u uskoj bijeloj haljini

U bijeloj haljini midi dužine koja prati liniju tijela i otkriva ramena Blake Lively naglasila je svoju lijepu vitku figuru. Atraktivan detalj na haljini bila je i trakica koja ide oko vrata, a uz divnu kreaciju savršeno su pristajale jednostavne nude sandale s tankim remenčićima i igleno tankom potpeticom.

U bijeloj haljini midi dužine koja prati liniju tijela i otkriva ramena, Blake Lively naglasila je svoju lijepu vitku figuru



Uz haljinu stvorenu da bude u centru pažnju glumica je nosila običnu frizuru te je kosu samo svezala u rep, a i make-up je bio minimalan. Stajling je zaokružila decentnim visećim naušnicama i prstenjem.

Blake Lively izgledala je poput vizije u bijelom, pa ni Ryan Reynolds nije mogao skinuti oči sa svoje prelijepe supruge. Pogledajte i Blake Lively u haljini za Pepeljuge koja ne voli donje rublje.

Blake Lively u uskoj bijeloj haljini - 4 Blake Lively u uskoj bijeloj haljini (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju