Blake Lively i ove je godine bila jedna od zvijezda crvenog tepiha ispred muzeja Metropolitan u New Yorku. Modna zaljubljenica blistala je na Met Gali u grandioznoj kreaciji modne kuće Versace sastavljene od zlatnoga korzeta i predimenzionirane tamnocrvene suknje.

Galerija Blake Lively na Met Gali 2018. - 4 Blake Lively na Met Gali 2018. - 2 Blake Lively na Met Gali 2018. - 3 +6 Haljina za temu Rajska tijela: Moda i katolička mašta
U prednjem dijelu haljina sadrži i dvije trake prozirnog materijala koji je razotkrio njezino tijelo i zbog čega je američka glumica bila prisiljena nositi minijaturno donje rublje u boji kože.

Versacijeva haljina imala je brojne ručno izrađene ukrase, zbog čega je izrada ovog modnog komada trajala čak 600 sati. Monumentalnost samog šlepa utjecala je i na način dolaska američke glumice – umjesto limuzinom, na crveni tepih stigla je autobusom kako se ništa ne bi zgužvalo. Blake Lively na Met Gali 2018. - 8 Haljina za temu Rajska tijela: Moda i katolička mašta (Foto: Getty Images)
Izdanje je dovršila odgovarajućim cipelama omiljenog joj dizajnera Christiana Louboutina, torbicom Judith Leiber te zlatnom krunom.

Ovo je druga godinu zaredom da je Blake Lively došla na crveni tepih Met Gale u Versacijevoj kreaciji. Što je sve nosila tijekom godina, pogledajte u našoj fotogaleriji. Blake Lively na Met Gali 2018. - 6 Blake Lively na Met Gali 2016. u Burberryju (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju