Američka glumica Blake Lively odradila je pravu malu modnu reviju uoči premijere svog novog filma "A Simple Favor".

Galerija Blake Lively Blake je nosila odijelo i dolčevitu iz muške kolekcije modne kuće Givenchy Blake Lively +0 U jednom danu promijenila je nekoliko kombinacija

Blake u filmu redatelja Paula Feiga glumi bogatašicu čiji misteriozni nestanak istražuje njezina najbolja prijateljica Stephanie (Anna Kendrick).

Uoči premijere glumica je gostovala u televizijskim emisijama i odradila nekoliko intervjua te se zbog toga u jednom danu presvukla pet puta.

U jednom danu promijenila je nekoliko kombinacija U jednom danu promijenila je nekoliko kombinacija (Foto: Profimedia)

Sve odjevne kombinacije bile su na tragu onih koje u filmu nosi njezin lik – odijela, sakoi i hlače muškog kroja.

Međutim, s posljednjom kombinacijom izbrisala je sve granice između muške i ženske mode. Naime, za premijeru je odabrala odijelo i dolčevitu modne kuće Givenchy iz njihove muške haute couture kolekcije za jesen/zimu 2018./2019. godine.

Pokazala je da se prilikom osmišljavanja modnih izdanja ponekad isplati zaviriti i u muške ormare jer se i u njima kriju sjajni odjevni komadi koje možemo posuditi.

Blake je nosila odijelo i dolčevitu iz muške kolekcije modne kuće Givenchy Blake je nosila odijelo i dolčevitu iz muške kolekcije modne kuće Givenchy (Foto: Profimedia/Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju