Blake Lively u Los Angelesu snima dodatne scene za novi film 'The Shallows' na plažama Malibua u Kaliforniji, a svojom pojavom izazvala je nagađanja da je ponovo trudna


Želite li na plaži sakriti trbuščić, oko struka zavežite predimenzioniranu trenirku ili isti sakrijte velikom daskom za surfanje na valovima. Ovom tehnikom poslužila se Blake Lively snimajući na kalifornijskim plažama dodatne scene za film 'The Shallows'.

Blake Lively zavezala je predimenzioniranu majicu oko struka, a u ruke stavila veliku dasku za surfanje kako bi sakrila trbuščić.

Lijepa glumica nije skidala osmijeh s lica između scena, kao ni predimenzioniranu trenirku. Odjevni izbor pokušao je sakriti nešto širi predio struka, za koji mnogi pretpostavljaju da je posljedica nove trudnoće. Pogledajte kako je Blake Lively izgledala u prvoj trudnoći dok je nosila kći James.

Blake u posljednje vrijeme izbjegava svijetla reflektora. Zadnji put snimljena je prije više od mjesec dana na službenom državničkoj večeri u Bijeloj kući, kada se pojavila u dugoj haljini koja nije razotkrivala nikakve promjene na tijelu glumice.

Je li Blake trudna u stvarnom životu ili je blaženo stanje dio njenog novog filma, treba pričekati i vidjeti. Zavirite u našu galeriju i provjerite kako Blake Lively kamuflira trbuščić na plaži. Ovdje otkrijte koji je kupaći kostim najbolji za žene koje su nesigurne u područje trbuha.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju