Blake Lively sa svojom prijateljicom Taylor Swift navijala je na Super Bowlu za Taylorinog dečka Travisa Kelcea i njegov tim Kansas City Chiefs. Dvije zvijezde cijelo su vrijeme bile na nogama u VIP loži stadiona Allegiant u Las Vegasu i srčano bodrile tim koji je na kraju i pobijedio.

Galerija Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu - 3 Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu - 1 Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu - 2 +2 Blake Lively uz crvenu trenirku nosi bijeli crop-top

Bila je to velika večer za američki sport te jedan od najvažnijih sportskih događanja koji svake godine prate milijuni ljudi. Super Bowl tradicionalno okupi i brojne zvijezde, a ove godine oči su bile uprte u VIP ložu u kojoj su se nalazile Taylor Swift i Blake Lively.

Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu - 4 Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu (Foto: AFP)

Trenutno najveća glazbena zvijezda i njezina prijateljica glumica u drugom planu ostavile su i Ushera, koji je nastupio u poluvremenu utakmice, a na pozornici su mu se pridružile Alicia Keys i H.E.R..

A Blake je pak svojim outfitom uspjela zasjeniti i Taylor, odjevena u crvenu trenirku brenda Adidas. Nosila je oversized model s tri bijele crte, prepoznatljivim znakom tog sportskog brenda. Ispod jakne koju je spustila glumica je odjenula bijeli crop-top sitne rebraste strukture s debljim naramenicama.

Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu - 1 Blake Lively i Taylor Swift s društvom na Super Bowlu (Foto: AFP)

Trenirka u upečatljivoj boji bila je savršen odabir za spektakularno sportsko događanje, ali Blake se zbog sportskog outfita nije odrekla glamura. Kombinaciju je podigla s više komada nakita kuće Tiffany & Co., debelim zlatnim lancem oko vrata i cijelim nizom debljih i tanjih narukvica zlatne i srebrne boje koje je nosila na obje ruke.

Za još glamurozniji dojam Blake Lively svoju dugačku kovrčavu kosu nosila je raspuštenu, a kroz guste kovrče nazirale su se naušnice, također iz trgovine Tiffany & Co.

Blake Lively u crvenoj trenirci na Super Bowlu - 2 Blake Lively i Taylor Swift na Super Bowlu (Foto: AFP)

Platforme s vrtoglavim potpeticama od 14 centimetara koje Blake Lively tako dobro nosi Blake Lively - 2 Blake Lively - 5 Blake Lively - 3 +4 Blake Lively - 4

Blake Lively: Gležnjače idealne za prilike kada ne želimo ni pomisliti na visoke potpetice Blake Lively u gležnjačama modne kuće Chanel - 4 Blake Lively u gležnjačama modne kuće Chanel - 2 Blake Lively u gležnjačama modne kuće Chanel - 1 +4 Blake Lively nosi Chanelovu torbicu iz jesenske kolekcije 2011. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju