Taylor Swift bila je najveća dobitnica na dodjeli glazbenih nagrada MTV VMA održanoj u New Jerseyju. Taylor je odnijela pobjedu u devet kategorija, od 11 u koliko ih je bila nominirana, čime je postala druga najveća pobjednica VMA-a - bolja od nje jedino je Beyonce.

Galerija Taylor Swift u haljini modne kuće Versace na dodjeli nagrada MTV VMA - 9 Taylor Swift u haljini modne kuće Versace na dodjeli nagrada MTV VMA - 10 Taylor Swift u haljini modne kuće Versace na dodjeli nagrada MTV VMA - 4 +6 Taylor Swift izgledala je senzacionalno u crnoj toaleti modne kuće Versace

Između ostalih, Taylor Swift osvojila je nagradu MTV VMA za video godine za pjesmu "Anti-Hero", čime je ušla u povijest jer joj je to četvrta pobjeda u toj kategoriji te je prva kojoj je to uspjelo. S novih devet kipića astronauta MTV Video Music Awardsa Taylor ih sada ima ukupno 25, samo tri manje od Beyonce, koja ih ima 28.

Taylor Swift u haljini modne kuće Versace na dodjeli nagrada MTV VMA - 2 Taylor Swift u haljini modne kuće Versace na dodjeli nagrada MTV VMA (Foto: AFP)

Taylor Swift svoju prvu nagradu MTV VMA osvojila je prije 14 godina za najbolji ženski video, a na ovogodišnjoj dodjeli održanoj u Newarku u New Jerseyju osvojila je, između ostalog, astronauta za glazbenicu godine, za album godine i za pjesmu godine "Anti-Hero".

Osim što je glazbeno trijumfirala, Taylor Swift bila je i modna pobjednica, kao predvodnica najbolje odjevenih dama na sinoćnjoj dodjeli nagrada MTV VMA. Za glamurozno događanje kantautorica je odabrala crnu haljinu modne kuće Versace koja je u prvi plan stavila njene duge, istesane noge.

Taylor Swift u haljini modne kuće Versace na dodjeli nagrada MTV VMA - 10 Taylor Swift proglašena je najbolje odjevenom na dodjeli nagrada MTV VMA (Foto: AFP)

Gornji dio asimetričnog kroja istaknuo je dekolte i gola leđa s dvije prekrižene trake. Večernja toaleta po čitavoj je dužini ukrašena zlatnim gumbima, koji idu i preko torza, te daju dodatan dašak glamura. Uz nabore na predjelu torza, tu je i visoki prorez koji otkriva noge.

Ženstvenu toaletu Taylor Swift spojila je s minimalističkim crnim sandalama s vrlo tankom visokom potpeticom i tankim remenčićima. Stajling je dodatno podigla svjetlucavim nakitom zlatne i srebrne boje, a posebno su se istaknule ogrlice kojih je bilo čak pet.

Taylor Swift u haljini modne kuće Versace na dodjeli nagrada MTV VMA - 6 Taylor Swift u haljini modne kuće Versace na dodjeli nagrada MTV VMA (Foto: AFP)

Wow! Shakira zablistala u dvije haljine na dodjeli nagrada - koja je bolja? Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 1 Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 3 Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 5 +3 Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 6

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju