Blake Lively uvijek plijeni pozornost svojim modnim kombinacijama – bez obzira na to pozira li na svečanom tepihu Met Gale ili izlazi u večernji izlazak sa svojim prijateljicama.

Galerija Blake Lively - 2 Blake Lively - 5 Blake Lively - 3 +4 Blake Lively na večeru je izašla s prijateljicom Tylor Swift

Blake Lively snimljena je na njujorškim ulicama u večernjem izlasku s prijateljicom Taylor Swift u vrlo jednostavnom, ali efektnom izdanju kojim su dominirale upečatljive nijanse žute i narančaste boje.

Američka glumica nosila je baršunastu mini suknju A-kroja u bež boji, a sparila ju je s predimenzioniranim prugastim džemperom u narančastim, crnim i žutim nijansama.

Blake Lively - 1 Blake Lively u platformama Christiana Louboutina u New Yorku (Foto: Profimedia)

Točnije, nosila je uniseks model džempera luksuznog brenda pletiva Guest in Residence, koji je pokrenula njezina prijateljica i poznata manekenka Gigi Hadid.

Guest in Residence pulover, 636 eura Guest in Residence pulover, 636 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Najviše pozornosti privlačio je njezin izbor obuće – par narančastih cipela od baršuna s vrtoglavom zlatnom blok-potpeticom od 14 centimetara i prepoznatljivim crvenim potplatima.

Dakako, riječ je o platformama s potpisom Christiana Louboutina modela Bois Dore Veau koje su napravljene za 20-godišnjicu djelovanja tog francuskog dizajnera obuće.

Iste cipele nosila je i 2022. godine na rođendanskoj zabavi Gigi Hadid, a onda ih je sparila s ljubičastom mini haljinom.

Rasprodani model Christian Louboutin platformi modela Bois Dore Veau iz 2012. godine Rasprodani model Christian Louboutin platformi modela Bois Dore Veau iz 2012. godine (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Upečatljivo kolorističko izdanje Blake Lively zaokružila je s chunky komadima nakita i osebujnom torbicom francuske modne kuće Louis Vuitton.

Odabrala je model bezvremenske elegancije iz kolekcije Capucines koja predstavlja omaž prvoj trgovini Louisa Vuittona otvorenoj 1854. godine u Rue Neuve des Capucines u Parizu.

Blake Lively - 3 Blake Lively kombinaciju je zaokružila s Capucines torbicom Louisa Vuittona (Foto: Profimedia)

Blake Lively: Gležnjače idealne za prilike kada ne želimo ni pomisliti na visoke potpetice Blake Lively u gležnjačama modne kuće Chanel - 4 Blake Lively u gležnjačama modne kuće Chanel - 2 Blake Lively u gležnjačama modne kuće Chanel - 1 +4 Blake Lively nosi Chanelovu torbicu iz jesenske kolekcije 2011. godine

Šareno, šareno, i još malo šarenog: Izdanje Blake Lively u fantastičnim štiklama od tvida Blake Lively u minici i salonkama - 6 Blake Lively u minici i salonkama - 3 Blake Lively u minici i salonkama - 5 +5 Blake Lively nosi salonke od tvida modne kuće Christian Louboutin

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju