Blanka Vlašić jučer je sve iznenadila objavom kako se udala. Svoj privatni život oduvijek pokušava držati što dalje od očiju javnosti pa tako nitko nije ni znao da je njezino srce zauzeto.

Naša proslavljena atletičarka udala se za 35-godišnjeg belgijskog novinara i voditelja Rubena Van Guchta na maloj i intimnoj ceremoniji koja se održala u Splitu.

Ali vjenčanje nije jedina lijepa vijest u životu 38-godišnje Splićanke. Naime, na Instagramu je otkrila i kako ona i Ruben očekuju svoje prvo dijete.

Rekli smo da. Da jedno drugome u lijepom Splitu. Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da građenju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da dosad najvećem daru u našim životima - dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači sve na svijetu, napisala je u opisu uz fotografije s vjenčanja i proslave.

I dok neke mladenke vole teatralnije i glamuroznije modele vjenčanica, mnogo je dama koje preferiraju najjednostavnije modele.

Tako se i Blanka udala u vrlo jednostavnoj dugačkoj haljini bijele boje s dugim rukavima i otvorenim ramenima. Odlučila se i za ležerniju frizuru, a od nakita je odabrala samo decentne naušnice i lančić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju