Provjerite što su zvijezde priredile blizancima u 2022. godini.

BLIZANCI

S obzirom na to da je Merkur vaš vladajući planet, njegove retrogradne faze pogađaju vas puno jače nego ostale znakove. Prva retrogradna faza započinje 14. siječnja i traje do 3. veljače.

Očekujte da odmah sve krene po krivu kako biste se lakše snašli u svim dramama koje bi vam Merkur mogao prirediti. Problemi u komunikaciji, kašnjenja, razne poslovne poteškoće – na sve ste to već navikli. Malo se strpite, klonite se svih važnijih odluka i čekajte da vam se vladajući planet opet smiluje.

Po pitanju ljubavi, ova godina mogla bi biti godina napretka, pogotovo u razdoblju od veljače do svibnja. Ovisno u kojoj ste fazi veze, razmišljat ćete o useljenju s partnerom, kupovini stana, braku i(li) djeci. Osjećat ćete se spremno za sve oblike odgovornosti.

Iskoristite 2022. kako biste jasno definirali i svoje poslovne planove. Odavno ste si zacrtali ciljeve, ali posljednje dvije godine njihovo ostvarivanje nije bilo lako, a ponekad ni moguće. Sada će vam se ipak osmjehnuti nove poslovne prilike.

Drugi dio godine bit će razdoblje akcije i rezultata. Osjećat ćete se kao pravi ratnici kada Mars uđe u vaš znak krajem kolovoza. Bit ćete samopouzdaniji i odlučniji, a to će vam itekako pomoći. U prosincu očekuje pozitivne poslovne vijesti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju