Blještavilo lampica, presijavanje kuglica, bling-bling na sve strane – tako bi se vizualno moglo sažeti nadolazeće blagdansko razdoblje. Upravo će tako uskoro izgledati ulice naših gradova, a mnogi su već i svoje domove obogatili prigodnim ukrasima. Malo blještavila nikome ne škodi, pogotovo kada je u pitanju moda. Pred nama je doba godine kada najčešće posežemo za šljokicama, i na odjeći i na obući.

Cipele sa šljokicama nekada su bile nezamislive u dnevnim varijantama, ali granice mode odavno su pomaknute, pa vas nitko više neće previše čudno gledati ako usred dana ulicom prošećete u npr. blještavim gležnjačama.

O skupocjenim modelima slavnih brendova možemo samo sanjati, ali to ne znači da ih ne možemo gledati i maštati.

Tako bi mnoge ljubiteljice cipela u svojoj garderobi sigurno poželjele model Myan 45 legendarnog dizajnera Jimmyja Chooa, koji je svoj prvi par cipela napravio sa samo 11 godina.

Myan 45 naziv je za predivnu gležnjaču ukrašenu šljokicama i kristalnom kopčom te potpeticom od 45 milimetara, koji se prodaje po cijeni od 875 eura.

Ova cifra djeluje kao prava sitnica naspram cijene njegova modela Youth II. Naime, ove bajkerske gležnjače ukrašene kristalima mogu se kupiti za 4995 eura.

Zavirite u galeriju i razgledajte još blještavih gležnjača poznatih brendova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju