Bloom Tatarinov najpraćenija je beba na Instagramu u Hrvatskoj, a njegova mama Maja Šuput sa svojim pratiteljima rado dijeli svakodnevicu u kojoj uživa sa sinčićem i suprugom Nenadom Tatarinovim. Preslatki Bloom tako je osvojio simpatije i srca mnogih, a maleni dječak jedno je sretno i veselo dijete puno energije.

Galerija Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 2 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 1 +3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova

Mnogi su se zaljubili u Blooma Tatarinova, a njegove preslatke fotografije koje mama Maja Šuput objavljuje na Instagramu redovito dobivaju na tisuće lajkova i komentare oduševljenja. Kako Maja često ističe, svaki dan s Bloomom je pun veselja, akcije i zabave, a obitelj uživa u svakom trenutku koji provedu skupa.

Kao i njegova mama Maja Šuput, i mali Bloom Tatarinov živi izrazito aktivan i uzbudljiv život, pa dječak sa svojim roditeljima odlazi i na putovanja, nekad i daleka, vozi se u avionu, na brodu i osvaja svojom slatkoćom. No, Bloomove fotografije na Instagramu nekad imaju i posebnu svrhu jer njegova mama organizira i darivanja u kojima poklanja Bloomovu odjećicu i igračke djeci koja imaju manje od Blooma.

Mališan je u ožujku proslavio prvi rođendan, a zanimljivo je i prisjetiti se kako je dobio neobično ime. Naime, prema tumačenju Cambridgeova rječnika riječ bloom označava zdravlje, energiju i naočitost, dok na stranici Names.org piše da ime Bloom znači 'Zlatno Srce' ili 'Zmajev Plamen'.

U svojem ga je imenu nosila i Heba, kći boga Zeusa i njegove žene Here, koju su nazivali boginjom mladosti, a riječ bi se mogla protumačiti i kao 'ustajanje'. Uz to, riječ bloom osim cvijeća, označava i čelik, objasnila je jednom prilikom Maja.

Kako su dobre! Maja Šuput u sandalama koje nisu samo lijepe nego i izdržljive Maja Šuput održala je koncert u Petrinji Maja Šuput u sandalama s potpisom brenda Giuseppe Zanotti Maja Šuput 2019. u sandalama Giuseppea Zanottija +4 Maja Šuput 2019. u sandalama Giuseppea Zanottija

Pjevačica je s rođenjem sina upoznala ljubav kakvu do tada nije doživjela, a svoju sreću želi dijeliti i s drugima pa na Instagramu često objavljuje fotografije svojeg malog zlata. Izdvojili smo neke od najslađih fotografija s kojima je Bloom Tatarinov i nas "kupio".



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju