Uz mamu Maju Šuput nemoguće je ne voljeti glazbu, imati ritma i biti pravi zabavljač. Dvogodišnji Bloom slika je i prilika svoje majke pa tako već sada obožava glazbu, a u novom videu pokazao je i da se vrlo dobro snalazi za DJ pultom.

U domu Maje Šuput i Nenada Tatarinova veselja i zabave nikada ne nedostaje, a glazba je uvijek na repertoaru. Mnogi vjeruju da će i Majin sinčić Bloom krenuti maminim stopama, a dječak svakako ima ritma i obožava glazbu.

U novom videu koji je njegova mama objavila na Instagramu pokazao je i da mu se jako sviđa posao DJ-a. Bloomić je stao za kućni DJ pult i oduševljeno puštao glazbu, okretajući ploče i plešući.

Imate kakve glazbene želje??? DJ Bloom tonight, napisala je Maja Šuput uz preslatki video koji je oduševio njezine obožavatelje i pratitelje na Instagramu, koji su komentirali:

Mamin veseljak, nek' takav i ostane.

Vidi se da ide maminim stopama.

Odličan je i ovaj izbor mjuze.

Kakva majka, takav sin.


Zbog Bloomovih fotografija iz Miamija i sami poželimo otputovati na Floridu Bloom u Miamiju - 11 Bloom u Miamiju - 9 Bloom u Miamiju - 6 +8 Bloom u Miamiju - 4

Pogledajte kako se Bloom modno uskladio s mamom Majom Šuput u bež kombinaciji Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 2 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 5 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 3 +1 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju