Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloom otputovala je na odmor u Miami, grad na Floridi, kojeg nazivaju i Čarobni grad. Magični Miami prava je turistička meka, vrijeme je uvijek sunčano, a upravo takva mjesta na kojima vlada vječno ljeto voli i Maja Šuput.

Galerija Bloom u Miamiju - 11 Bloom u Miamiju - 9 Bloom u Miamiju - 6 +8 Bloom se provodi u Miamiju

Miami nudi pregršt dobre zabave, ukusne hrane, zanimljivih atrakcija, prekrasne pješčane plaže, a sve to ovih dana pjevačica Maja Šuput istražuje sa svojom obitelji, suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom.

Na sunčanoj Floridi uživaju u ljetu u listopadu, a kao i sa svakog putovanja, Maja na svojem Instagramu objavljuje i fotografije iz Miamija, kako bi i njezini pratitelji barem virtualno osjetili djelić atmosfere Čarobnog grada.

Mama Maja otkrila je kako i Bloom obožava putovati i da je s dvije godine već pravi svjetski putnik. Mališan je sa svojim roditeljima već bio na nekoliko egzotičnih lokacija, a Miami je sigurno jedna od najatraktivnijih. Kako se Bloomić provodi u Miamiju Maja Šuput pokazala je serijom fotografija koje je objavila na Instagramu te je napisala:

Ono kad ti Miami stoji.

Maji i njezinim dečkima Miami uistinu stoji pa ne čudi da se pjevačica jednog dana planira i preseliti na Floridu, koja je očito mjesto baš po njezinu ukusu.

Bloom u Miamiju - 1 Miami ima prekrasne pješčane plaže koje privlače brojne turiste (Foto: Instagram@majasuput)

Bloom u Miamiju - 2 Bloom je s mamom i tatom otputovao u Miami (Foto: Instagram@majasuput)

Pogledajte kako se Bloom modno uskladio s mamom Majom Šuput u bež kombinaciji Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 2 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 5 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 3 +1 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 1

Već je veliki! Pogledajte kako je izgledao prvi dan vrtića Blooma Tatarinova Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić - 4 Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić - 3 Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić - 5 +1 Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju