Maja Šuput za odmor često bira luksuzne, egzotične destinacije, no sada se odlučila za nešto drugačije te je posjetila Ošljak, najmanji nastanjeni otok na hrvatskoj obali i Jadranskom moru, smješten u Zadarskom kanalu.

Samo mjesto Ošljak primjer je tradicionalne mediteranske arhitekture, u kojem se nalazi crkvica sv. Marije iz 6. stoljeća, kao i mlin vjetrenjača iz 16. stoljeća. U tom pitoresknom okruženju uživa i pjevačica Maja Šuput koja je na svom Instagramu objavila tri fotografije s idiličnog hrvatskog otoka.

Okružena bogatim zelenim mediteranskim raslinjem Maja je pozirala držeći za ruku svog dvogodišnjeg sinčića Blooma, dok su išli na večeru. Pjevačica je za večeru odjenula dugačku pripijenu haljinu s resama zelene boje te zlatne sandale s ravnim potplatom. Dodala je i nekoliko komada nakita, a posebno se istaknula zlatna ogrlica u obliku debelog lanca.

I mali Bloom oduševio je svojom odjevnom kombinacijom, a nosio je bijelu košulju s uzorkom paprati te dolje svijetloplave hlačice i bež cipele. Možemo reći da je Bloom Tatarinov u ljetnoj košuljici pravi mali maneken!

Bloom Tatarinov "Zvat će ga u 'Brze i žestoke'": Pogledajte Blooma Tatarinova kako vozi autić

Always best dinner date (Uvijek najbolje društvo za večeru), napisala je Maja Šuput uz fotografije na kojima je s obožavateljima i pratiteljima na Instagramu podijelila djelić svoje svakodnevice sa sinčićem.

Bloom Tatarinov: Nove fotografije slatkiša u bijeloj nošnji izazivaju osmijeh na lice Bloom Tatarinov - 5 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 3 +3 Bloom Tatarinov - 4

Bloom Tatarinov: Najslađe fotografije mališana koji je osvojio srca mnogih Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 2 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 1 +3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju