U obitelji Šuput-Tatarinov nikada nije dosadno, kao i u svakoj obitelji s malim djetetom. S dvogodišnjacima su uvijek pune ruke posla, ali i neizmjerna je sreća vidjeti ih sretne i zaigrane. Vikendi su pogotovo rezervirani za igru, a kako nedjelja navečer izgleda u domu Maje Šuput, pjevačica je pokazala u kratkom videu koji je objavila na Instagramu.

Majin sin Bloom Tatarinov sada osvaja srca novim preslatkim trenutkom - dok vozi dječji automobil. Bloomić je sjeo u svoj crveni autić i provozao se dnevnim boravkom, a zaustavile su ga stvari na podu. Kao i u većini domova s malom djecom, i u stanu Maje Šuput puno je igračaka na podu, a njezino dijete uživa u tom malom kaosu.

Nedjeljom opušteno, napisala je pjevačica uz kratku videosnimku. Dok je njezin sin jurio autićem, mama je gledala show "Ples sa zvijezdama", koji je vodila sve do ove sezone.

Najmlađi član obitelji Šuput-Tatarinov ponovno je razgalio srca i mnoge nasmijao, a u komentarima su dječaka nazvali malom legendom i Schumacherom.

Bloom Tatarinov "Ovaj Bloom je čudo": Medeni dječak najveća je zvijezda uskrsnih fotografija obitelji Tatarinov

Bloom Tatarinov: Nove fotografije slatkiša u bijeloj nošnji izazivaju osmijeh na lice Bloom Tatarinov - 5 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 3 +3 Bloom Tatarinov - 4

Vin Diesel će ga zvati u novi nastavak 'Brzih i žestokih'.

To zato što vozi Mercedes. Mora Porsche početi voziti, on ima senzore, pa sam zakoči.

Kakva pomoć u spremanju.

Obožavam ovo veselo dijete.

A Schumacheru moj, poručili su pratitelji i obožavatelji Maje Šuput.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju