Bluze i košulje jedan su od omiljenih dijelova garderobe, a na popisu njihovih najvećih plusova je i svestranost.

Galerija Bluze i košulje su neizostavan dio garderobe Pull&Bear, 19,99 eura Sinsay, 6,99 eura +12 H&M, 29,99 eura

Tako su bluze i košulje komadi koji odlično izgledaju u ležernijim i svečanim prigodama. Nose se u kombinaciji s trapericama, ali i sa suknjama i finim hlačama.

C&A, 25,99 eura C&A, 25,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kušulje i bluze u odvažnijim bojama, s odvažnijim uzorcima ili ukrašene detaljima kao što su volani i mašne mogu razigrati svaku kombinaciju, dok je modele u neutralnim bojama uvijek dobro imati u ormaru jer se radi o modnim klasicima koji su uvijek nosivi i uvijek izgledaju dobro.

&OtherStories, 89 eura &OtherStories, 89 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Trgovine su svoje police i webshopove napunile komadima iz novih kolekcija, a mi smo iz njihove ponude izdvojili 15 bluza i košulja raznih boja i krojeva koje ćete sigurno iznositi u mjesecima pred nama. Čekaju vas u galeriji na početku teksta.

15 haljina iz novih kolekcija u kojima ćemo provesti ostatak zime i dočekati proljeće Haljine su omiljeni odjevni predmet svih 12 mjeseci u godini Zara, 35,95 eura Scotch & Soda (Europa92), 119,95 eura +12 Mango, 29,99 eura

Nosite li ih? Četiri modela traperica koja će biti jako popularna u 2024. godini Jennifer Lopez u vrećastim trapericama Uske trapezaste traperice bit će veliki hit Nosit će se i isprani modeli +1 Podvrnute traperice

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju