Bogati maslaci i losioni za tijelo prepuni finih i prirodnih sastojaka proizvodi su koji omekšavaju i hrane suhu kožu te joj omogućuju da bude meka i podatna, čak i u najhladnim mjesecima kada se mnogi bore sa suhoćom.

Galerija

Ponuda maslaca i losiona je raznolika, a zajedničko im je da će vašu kožu hidratizirati i pomoći joj vratiti blistavost nakon isušivanja tijekom ljetnih mjeseci.

Najbolje vrijeme za nanošenje ovih proizvoda, kako bi učinak bio što bolji, je odmah nakon tuširanja dok je vaša koža još uvijek vlažna.

Jednom kada ih nanesete na tijelo, ovi proizvodi će na vašoj koži formirati zaštitnu barijeru koja će osigurati zadržavanje vlažnosti i dodatno zaštititi vašu kožu od štetnih vanjskih utjecaja. Također, maslaci za tijelo se, zahvaljujući svojim sastojcima, mogu pohvaliti posebno dugotrajnim učinkom.

Konačni rezultat korištenja bogatih maslaca i losiona za tijelo, onaj koji mnoge najviše raduje, je meka i svilenkasto glatka koža koju možete zahvaliti sastojcima kao što su karite ili shea maslac, sojino mlijeko, med, aloe vera...

U našoj galeriji izdvojili smo ponudu maslaca i losiona za tijelo na kojima će vam vaša koža biti zahvalna.

Kiehl\'s Crème de Corps maslac za tijelo, 288 kn
Kiehl\'s Crème de Corps maslac za tijelo, 288 kn (Foto: Kiehl\'s)