Ulaganje u znanje je ulaganje u budućnost, smatra Bojana Gregorić, koja je postala dio velike humanitarne priče s ciljem obrazovanja mladih u Hrvatskoj. Svojom podrškom želi pokazati koliko je važno svima dati jednake mogućnosti, ali i biti primjer svojoj djeci, koju želi naučiti da pomognu onima kojima pomoć treba.

Galerija Predstavljanje velikog Franckovog humanitarnog projekta u suradnji s humanitarnom akcijom Korak u život - 3 Predstavljanje velikog Franckovog humanitarnog projekta u suradnji s humanitarnom akcijom Korak u život - 4 Predstavljanje velikog Franckovog humanitarnog projekta u suradnji s humanitarnom akcijom Korak u život - 2 +1 Predstavljanje velikog Franckovog humanitarnog projekta u suradnji s humanitarnom akcijom Korak u život - 1 Djeca su naše blago, slaže se s tim i Bojana Gregorić, koja je postala prijatelj akcije koja omogućuje nastavak obrazovanja za djecu odraslu bez odgovarajuće roditeljske skrbi ili u udomiteljskom smještaju, na koji po završetku srednje škole gube pravo.

"Obrazovanje je temelj za kvalitetan život, a podrška djeci koja su željna znanja najvažnije je i najplemenitije ulaganje u budućnost. Stoga sam s velikom željom i žarom prihvatila poziv da budem prijatelj ove lijepe humanitarne akcije Franck Jubilarne kave i Koraka u život", rekla je Bojana Gregorić.

Predstavljanje velikog Franckovog humanitarnog projekta u suradnji s humanitarnom akcijom Korak u život - 2 Predstavljanje velikog Franckovog humanitarnog projekta u suradnji s humanitarnom akcijom Korak u život - 2 Foto: PIXELL/Sanjin Strukić

Jedan od razloga zbog kojeg se Bojana Gregorić priključila ovoj akciji je i kako bi pružila primjer svojoj djeci, koja će uskoro zakoračiti u svijet odraslih. Na taj ih način želi naučiti kako reagirati ako u svojoj okolini naiđu na osobe kojima treba pomoć.

"Važno je rano osvijestiti da uvijek oko nas ima onih kojima je pomoć potrebna, onih koji uistinu nemaju nikoga i onih koji teško mogu i osnovne životne stvari osigurati. Audrey Hepburn je znala govoriti: Bog nam je dao dvije ruke, jednu da pomognemo sebi, a drugu da pomognemo drugima".

Mali rituali ostvaruju velike snove

Akcija ''Korak u život'' jedna od najuspješnijih i najdugovječnijih humanitarnih akcija organiziranih na ovim prostorima i velikom broju mladih ljudi omogućila je nastavak akademskog obrazovanja.

Sada se akciji pridružila i Franck Jubilarna, koja provodi društveno odgovorni projekt u sklopu kojeg donira 50 lipa od prodaje popularne Ciglice, odnosno vakuumiranog pakiranja Jubilarne kave od 250 grama.

Akcija prikupljanja sredstava traje do 8. svibnja i namijenjena je osiguravanju stipendija za fakultetsko obrazovanje mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Tako svima koji uživaju u finom mirisu i okusu najdraže kave ovaj slatki ritual može postati još slađi.

S mišlju da vaša šalica kave mijenja nečiju sudbinu, i to u jednom od najvažnijih segmenata u životu, obrazovanju, možete postati svjesni kako vaši mali rituali mogu ostvariti nečije velike snove. Kupovinom popularne Ciglice svi mogu doprinijeti stvaranju novih i boljih mogućnosti djeci i mladima kojima je to najpotrebnije.

"Ciglica svakom šalicom već generacijama piše najtoplije priče. Sada, u suradnji s Korakom u život, ostvaruje snove onih kojima su tople priče najpotrebnije – djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Naime, život, baš kao i šalica kave, može biti sladak, ali i gorak. Stoga, svjesni svoje uloge i odgovornosti prema društvu u kojem poslujemo već punih 130 godina, donacijom 50 lipa od prodaje svake Ciglice, zajedno s našim potrošačima, želimo biti podrška mladima da sigurnije zakorače u život", izjavila je Aleksandra Zlatanovski, Group Brand menadžerica za kategoriju mljevene kave iz Francka.

Predstavljanje velikog Franckovog humanitarnog projekta u suradnji s humanitarnom akcijom Korak u život - 4 Predstavljanje velikog Franckovog humanitarnog projekta u suradnji s humanitarnom akcijom Korak u život - 4 Foto: PIXELL/Sanjin Strukić

Svima koji će postati stipendisti Bojana Gregorić pruža ruku podrške.

"Niste sami! Mi vaš trud vidimo, mi ga cijenimo i bit ćemo vaš vjetar u leđa!"

Svi stipendisti, osim financijskih sredstava koja će im omogućiti nastavak školovanja, dobit će i priliku sudjelovati na edukativnim radionicama kojima je cilj pripremiti stipendiste za tržište rada. Imat će priliku biti dio Franckova dvogodišnjeg mentorskog pripravničkog programa Start Up, koji je u pravilu namijenjen studentima koji su na kraju fakultetskog obrazovanja.

To je dodatni vjetar u leđa mladima koji žele na tržište rada doći i s radnim iskustvom. Taj mentorski pripravnički program omogućuje stjecanje novih znanja, mjesečna primanja, ali i mogućnost stalnog zaposlenja.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Franck po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju