Bojana Gregorić Vejzović na svom Instagramu objavila je fotografiju snimljenu u elegantno uređenom zagrebačkom ambijentu koji podsjeća na pariške interijere, a njezini pratitelji komentirali su da otmjenim držanjem i izgledom, glumica i pripada dvoru francuskog kralja Luja XIV.

Bojana Gregorić Vejzović redovito dobiva pohvale za svoj profinjeni damski stil pa ne čudi da mnogi vide poveznicu s pariškim stilom hvaljenim u cijelom svijetu. Prelijepa glumica izvrsno se uklopila u otmjeni zagrebački ambijent koji bi se, po načinu uređenja, lako mogao nalaziti i negdje u Parizu.

Za fotografiju koju je objavila na Instagramu Bojana se fino sredila te pokazala da sjajno nosi i leopardov uzorak s kojim treba biti pažljiv s obzirom da je riječ o vrlo dominantnom dezenu. Zanimljivu modnu kombinaciju složila je od dugačke suknje bež nijanse od materijala nalik lanu. U dizajnu suknje ističe se rub koji izgleda kao da nije završen što ovaj model čini još privlačnijim i trendi. Laganu, lepršavu suknju upotpunila je smeđim remenom.

Bojana Gregorić Vejzović na Story Hall of fameu Bojana Gregorić Vejzović: Dramatično i glamurozno izdanje koje naglašava struk

Za malo modne odvažnosti, Bojana je spojila dva komada s leopardovim uzorkom - prslukom ispod kojeg nosi crni top bez rukava i balerinkama. Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica tako je dokazala da se i dva modna komada životinjskog uzorka mogu nositi skupa, a da se ne pretjera. Dapače, u modnoj kombinaciji Bojane Gregorić Vejzović takav spoj izgleda predobro i vrlo moderno.

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović: Haljina poput druge kože za tako wow izdanje

Glumica Gradskog dramskog kazališta Gavella još jedan stajling za peticu podigla je s finim zlatnim nakitom koji svakom outfitu daje dozu glamura.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju